Çözüldü Google Chrome uptader error 44 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Johancruyff

Hectopat
Yer
Bodrum
Arkadaşlar bugün Chrome güncellemesi vardı güncelleme yerini bulamadım, ve silip tekrar yüklemek istedim. Chrome'u sildikten sonra tekrar yükleyeyim derken şöyle bir sorunla karşılaştım. Bu sorunu nasıl çözeceğim? 30 dakikadır Chrome tamamen silin diyorlardı yaptım Users/Local bölümünden Google'ı sildim sonra program dosyaları (X86)'dan sildim ama düzelmedi, çok rica ediyorum sorunuma yardımcı olun.
Not: Linkteki Bir çok insan'da aynı sorunu yaşıyor https://support.google.com/chrome/thread/275714376/updater-error-44?hl=en
Sorunu çözdüm iyi forumlar.

Dosya Ekleri

• google.png
    google.png
    638,5 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Çözüm
@Johancruyff

Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Google Chrome'u kendi sitesinden indirdiğim'de olmadığı için farklı bir kurulum yöntemi olup Tamindir sitesinden indirdiğimde, Chrome'un 86.0.4240.198 sürümünü indirdi. Bende Chrome'un Hakkında bölümüne gidip en son çıkan 126.0.0.0 güncellemesini yaptığımda sorunum çözülmüş oldu.
Saygılarımla.
@Johancruyff

Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Google Chrome'u kendi sitesinden indirdiğim'de olmadığı için farklı bir kurulum yöntemi olup Tamindir sitesinden indirdiğimde, Chrome'un 86.0.4240.198 sürümünü indirdi. Bende Chrome'un Hakkında bölümüne gidip en son çıkan 126.0.0.0 güncellemesini yaptığımda sorunum çözülmüş oldu.
Saygılarımla.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı