Google Chrome vs Firefox

Hangisi daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    56

Sigmund Freud

Hectopat
Makaleler
29
Daha fazla  
Linux'ta varsayılan olarak gelen Firefox mu daha performanslı Google Chrome mu?
Hangisi daha güvenli? Hangisi daha iyi kısaca?

Firefox açık kaynak Linux ile kat kat daha iyi çalışıyor ve Chrome'un Manifest V3 zımbırtıları yok. Bu zımbırtılarda olmadığı için reklam engelleyecileri düzgün çalışıyor.
Açık kaynağın önemini tam bilmiyordum. Bugün biraz daha iyi kavradım. Açık kaynak dedin beni sırtımdan vurdun

Linux'ta varsayılan olarak gelen Firefox mu daha performanslı Google Chrome mu?
Hangisi daha güvenli? Hangisi daha iyi kısaca?
Firefox kullanmadım. Kullanmadığım içinde onun hakkında bilgi veremem. Fakat Chrome bilgisayarı biraz daha yorsa da güvenli olduğunu düşünüyorum.

Google Chrome'nin RAM tüketimi biraz fazla olduğu için genellikle tercih etmiyorum. İkisi de güvenilir ama biri sadece sistemi biraz daha fazla yoruyor. Firefox tercih edilebilir.

İlla Chromium olmasını istiyorum diyorsanız Brave güzel bir seçenek ama Firefox + uBlock Origin çünkü anti AdBlock'larin %99'unu engelliyor.

İlla Chromium olmasını istiyorum diyorsanız Brave güzel bir seçenek ama Firefox + uBlock Origin çünkü anti AdBlock'larin %99'unu engelliyor.
Brave ve Brave Search'e geçtim 15 dk önce. Hem Chromium tabanlı hem daha az RAM yiyor Firefox'tan hem de gizli. Hemi de açık kaynak.

Firefox daha az RAM tüketiyor.Linux'da da performansı bayağı iyi.O yüzden Linux'da Firefox,Windows da Brave ya da MS Edge kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…