Google Chrome web kamerasını kullanıyor

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
İyi geceler Technopat forum. Bugün öğle saatlerinde Kaspersky Trial Reset programını lisansı yenilemesi için kurmak istedim ancak antivirüs uyarılar verdikten sonra programı bilgisayardan kaldırdım, üstüne tekrar tarama yaptığımda herhangi bir sonuç çıkmadı ancak Google Chrome'a veya Discord'a girdiğimde karşıma şöyle bir şey çıkıyor. Bu uyarı virüs olduğunu mu belirtiyor?

Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-08-23 at 01.27.21.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-23 at 01.27.21.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 568
Virüsten endişelenmenize gerek yok, internetten bunu arattığınızda birçok kişi de aynı sorunun olduğunu görürsünüz. Evet, sürekli bu bildirimi vermesi sinir bozucu ama virüsten endişelenmeyin. Hele taramada bir zararlı bulunmadıysa.

Ben Windows'un aygıtlar kısmından kameramı devre dışı bıraktım bir de kameramı bantlamıştım ve mikrofonu kullanmadığım zamanlar denetim masasından devre dışı bırakıyorum. Bana soracaksan çok güvenli oluyor öneririm.

Kaspersky antivirus mu bu?

Evet hocam is versiyonu. 30 günlük deneme süresinden sonra trialle resetlemek istedim. Programı çalıştırdğımda görev yöneticisinden 2-3 tane arkada uygulama çalıştığını gördüm, antivirüs uyarı verip kaldırdıktan sonra virüs taraması yaptım sonuç 0 gösteriyordu ancak böyle bir şey çıktı karşıma işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
armyforceonlıne.com diye bir site bağlantısı adı altında benim verilerime sızmaya çalışan bir sıkıntı var erişim denemleri sürekli artıyor ne yapmalıyım sanırım birisi bilgilerime ulaşmaya çalışıyor.

İyi geceler Technopat forum. Bugün öğle saatlerinde Kaspersky Trial Reset programını lisansı yenilemesi için kurmak istedim ancak antivirüs uyarılar verdikten sonra programı bilgisayardan kaldırdım, üstüne tekrar tarama yaptığımda herhangi bir sonuç çıkmadı ancak Google Chrome'a veya Discord'a girdiğimde karşıma şöyle bir şey çıkıyor. Bu uyarı virüs olduğunu mu belirtiyor?

Teşekkür ederim.
Hocam bende de kaspersky var, bu uyarıyı veriyor chromea girince. Nihayete erdirebildiniz mi doğal bir durum muymuş, daha önceden karşıma çıkmıyordu benim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı