Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 7 Ağustos 2023 #1 Böyle açtığımda donuyor, 6-7 saniye sonra açılıyor. Sildim kurdum gene düzelmedi. Sadece Chrome'da bu sorun mevcut.
Böyle açtığımda donuyor, 6-7 saniye sonra açılıyor. Sildim kurdum gene düzelmedi. Sadece Chrome'da bu sorun mevcut.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.087 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 O zaman Opera'ya geçmenin tam zamanı diyebilirim Artı 0 Eksi
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Attacksaw dedi: Böyle açtığımda donuyor, 6-7 saniye sonra açılıyor. Sildim kurdum gene düzelmedi. Sadece Chrome'da bu sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... işlemcin ve ramin nedir? Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Böyle açtığımda donuyor, 6-7 saniye sonra açılıyor. Sildim kurdum gene düzelmedi. Sadece Chrome'da bu sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... işlemcin ve ramin nedir?
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 7 Ağustos 2023 #4 KafadanKontak dedi: O zaman Opera'ya geçmenin tam zamanı diyebilirim Genişletmek için tıkla... Opera sevmiyorum ya. Salvatorio dedi: işlemcin ve ramin nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: O zaman Opera'ya geçmenin tam zamanı diyebilirim Genişletmek için tıkla... Opera sevmiyorum ya. Salvatorio dedi: işlemcin ve ramin nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600 ve RTX 3060
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Attacksaw dedi: Opera sevmiyorum ya. Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı var hocam. Ben bastığım an açılıyor. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Opera sevmiyorum ya. Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı var hocam. Ben bastığım an açılıyor.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 7 Ağustos 2023 #6 Salvatorio dedi: O zaman bir sıkıntı var hocam. Ben bastığım an açılıyor. Genişletmek için tıkla... uBlock origin'den şüphelendim biraz bir de kapatıp deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Salvatorio dedi: O zaman bir sıkıntı var hocam. Ben bastığım an açılıyor. Genişletmek için tıkla... uBlock origin'den şüphelendim biraz bir de kapatıp deneyeceğim.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #7 Attacksaw dedi: uBlock origin'den şüphelendim biraz bir de kapatıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Temiz bir format gerek. Çünkü işlemcinin termal macunu bitse bile 6-7 saniye çok fazla. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: uBlock origin'den şüphelendim biraz bir de kapatıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Temiz bir format gerek. Çünkü işlemcinin termal macunu bitse bile 6-7 saniye çok fazla.
siento Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 397 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 Attacksaw dedi: Böyle açtığımda donuyor, 6-7 saniye sonra açılıyor. Sildim kurdum gene düzelmedi. Sadece Chrome'da bu sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Böyle açtığımda donuyor, 6-7 saniye sonra açılıyor. Sildim kurdum gene düzelmedi. Sadece Chrome'da bu sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir çözüm bulabildiniz mi?