Google Chrome yavaş çalışıyor

Narissa23

Hectopat
Google Chrome yavaş çalışıyor. Bazen sayfalar yüklenmiyor, sosyal medyalara girişte sıkıntı yaşıyorum internette bir şey aratınca yüklenmiyor. Fakat internetimde hiçbir sıkıntı yok oyunlarda vs. asla ping sorunu yaşamıyorum. Ayrıca gizli sekmede denediğimde ise hiçbir yavaşlık söz konusu değil. Ne yapmam gerekiyor? Çerezleri temizledim hiçbir işe yaramadı.

Google Chrome yavaş çalışıyor. Bazen sayfalar yüklenmiyor, sosyal medyalara girişte sıkıntı yaşıyorum internette bir şey aratınca yüklenmiyor. Fakat internetimde hiçbir sıkıntı yok oyunlarda vs. asla ping sorunu yaşamıyorum. Ayrıca gizli sekmede denediğimde ise hiçbir yavaşlık söz konusu değil. Ne yapmam gerekiyor? Çerezleri temizledim hiçbir işe yaramadı.
Eklentiler?

Bende de aynı sorun var hocam ne denediysem bende çözemedim bende takip ediyorum konuyu.

Hocam hızlandırma için uBlock Origin ve Decentraleyes eklentileri kullanabilir, geçmişi ve çerezleri temizleyebilirsiniz. Donanım hızlandırma kullanabilirsiniz. Ya da Librewolf tarayıcısına geçebilirsiniz. Gördüğüme göre çoklu pencere yönetimine göre çok daha hızlı. Belki RAM çok kullanıyor olabilir ama about:config ile özelleştirmeler yapabilirsiniz azaltmak için.

Eskiden hızlı çalışırken hangi eklentiler varsa şu an da aynı eklentiler var bir şey ekleyip çıkarmadım.

Hocam hızlandırma için uBlock Origin ve decentraleyes eklentileri kullanabilir, geçmişi ve çerezleri temizleyebilirsiniz. Donanım hızlandırma kullanabilirsiniz. Ya da librewolf tarayıcısına geçebilirsiniz. Gördüğüme göre çoklu pencere yönetimine göre çok daha hızlı. Belki RAM çok kullanıyor olabilir ama about:config ile özelleştirmeler yapabilirsiniz azaltmak için.

Kanka sorun şu YouTube vs. gayet hızlı çalışıyor, donmadan izliyorum ama atıyorum Facebook yavaş çalışıyor. Bazen bir şey arattığımda yüklenmiyor ama aynı anda üstten sekme açtığımda anında yükleniyor.

Bende de aynı sorun var hocam ne denediysem bende çözemedim bende takip ediyorum konuyu.

Başka tarayıcıya da geçmek istemiyorum doğrusu Chrome aşırı rahat geliyor.

Eskiden hızlı çalışırken hangi eklentiler varsa şu an da aynı eklentiler var bir şey ekleyip çıkarmadım.

Kanka sorun şu YouTube vs. gayet hızlı çalışıyor, donmadan izliyorum ama atıyorum Facebook yavaş çalışıyor. Bazen bir şey arattığımda yüklenmiyor ama aynı anda üstten sekme açtığımda anında yükleniyor.

Başka tarayıcıya da geçmek istemiyorum doğrusu Chrome aşırı rahat geliyor.

Hocam söylediğim eklentileri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Facebook reklam ve veri toplamada 1 numara ve bu eklentiler reklam ve telemetri servislerini flash gibi engeller. Denemekten zarar gelmez.

Hocam söylediğim eklentileri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Facebook reklam ve veri toplamada 1 numara ve bu eklentiler reklam ve telemetri servislerini flash gibi engeller. Denemekten zarar gelmez.

Eklentiler işe yaramadı maalesef. Gizli sekmeye alınca her şey çok hızlı ama normalde çok yavaş ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Aynı sorun bende de var. Artık dayanamayıp 2 gün önce Revo Uinstaller ile Chrome'a dair her şeyi bilgisayardan kaldırdım sonrasında tekrar kurdum. Sorun düzeldi diye sevinirken bugün aynı şekilde donmalar başladı. Arka arkaya 4-5 sekme açtığım anda bilgisayar donmaya, killitlenmeye başlıyor.

Gizli sekmeden açtığımda sorunsuz ve hızlı bir şekilde açıyor. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Takipteyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı