Çözüldü Google Chrome Yer İmleçlerini Nerede Saklar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arasove

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yeni SSD aldım ve Windows 10 kurdum. Eski HDD'mi aktif ettim biçimlendirmeden önce orada olan Chrome'a kaydettiğim yer imlerini alabilir miyim? Tez için önemli linkler vardı.

Çözüm
Google hesabın açık değil miydi? Ona kaydediyor olması lazım.

C:\Users\KULLANICI_ADIN\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default yerine kaydediyor.
Eğer Google hesabınızın Chrome ile senkronize özelliğini daha önce açtıysanız ve şimdi tekrar açarsanız otomatik olarak taşıyor.

Senkronizasyon yapılıysa hesaba bağlanınca otomatik olarak gelir. İkinci seçenek yer imlerini dışa aktar diyerek indirebilirsiniz ve yeni Windows'a taşıyarak kullanabilirsiniz. Diski biçimlendirdiyseniz ve hesap senkronu yok ise geri gelmez muhtemelen.

Google hesabın açık değil miydi? Ona kaydediyor olması lazım.

C:\Users\KULLANICI_ADIN\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default yerine kaydediyor.

Hocam HDD'deki kullanıcılar dizinine girmeye çalıştığımda yukarıdaki bar böylece kalıyor. 10 dakikadır bekliyorum.

Eki Görüntüle 1617672
Hocam HDD'deki kullanıcılar dizinine girmeye çalıştığımda yukarıdaki bar böylece kalıyor. 10 dakikadır bekliyorum.

Hocam orası ile uğraşmayın tarayıcıdan yer imlerine girin dışa aktar deyin. HTML olarak indirecek. O dosyayı yeni Windows'a taşıyın oradan tarayıcıya girip içe aktar deyip işi bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…