O kadar uğraşmaya gerek yok. Yer işaretleri yöneticisinden dışa aktarıp yedekleyebilirsiniz.
chrome://bookmarks/
Eki Görüntüle 1617679
Eski Windows'a erişemiyorum. HDD (D diski) tıkladığım zaman kullanıcılar klasörüne girmek istediğimde yukarıda yeşil bar dolup bitince hiç bir şey olmuyor.Hocam orası ile uğraşmayın tarayıcıdan yer imlerine girin dışa aktar deyin. HTML olarak indirecek. O dosyayı yeni Windows'a taşıyın oradan tarayıcıya girip içe aktar deyip işi bitirin.
Chrome'da Google hesabınıza giriş yapmamış mıydınız?Eski Windows'a erişemiyorum. HDD (D diski) tıkladığım zaman kullanıcılar klasörüne girmek istediğimde yukarıda yeşil bar dolup bitince hiç bir şey olmuyor.
Eski Chrome'da hesapsız kullandığım için bunda giriş yapınca senkronize olmadı.Chrome'da Google hesabınıza giriş yapmamış mıydınız?
SSD ile kurdum. HDD'yi sonradan bağladım.HDD ile sistemi boot ettiniz mi ?
Eski Chrome'da hesapsız kullandığım için bunda giriş yapınca senkronize olmadı.
SSD ile kurdum. HDD'yi sonradan bağladım.
Yer imleri neredeyse o diskin içine gireceksin. Herhalde eski disk içindekileri silmedin ki geri almak istiyorsun.Default klasöründe nerede hocam? Ayrıca sanırım SSD diski içindeki Chrome'a giriyoruz ?
Kronolojik olarak şöyle anlatayım :Hocam konu çok karıştı. Şimdi siz HDD kullanıyordunuz ve sonradan SSD aldınız ve içine Windows kurdunuz değil mi? Yani HDD içinde hala Windows mevcut yanlış mıyım?
Kronolojik olarak şöyle anlatayım:
Yeni bir SSD aldım. SSD'ye Windows kurdum.
Eski HDD'min kablo bağlantılarını yaptım. (içinde hala Windows dosyaları mevcut)
HDD'yi biçimlendirmeden önce içerisinden eski tarayıcımda olan yer imleçlerini almak istedim.
Bilgisayarıma girip D diskini yani HDD'yi tıklayıp açtığımda "program files" vb. klasörlere girebiliyorum ancak "kullanıcılar" klasörüne tıklayınca giriş yapılmıyor.
Hocam şimdi erişebildim buraya HDD'yi öne almaya gerek kalmadan. Buradan hangi klasör?Google hesabın açık değil miydi? Ona kaydediyor olması lazım.
C:\Users\KULLANICI_ADIN\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default yerine kaydediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.