Google Chrome yerine ne kullanılmalı?

BsodFather

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Operating System: Windows 11 Home Single Language 64-bit
System Manufacturer: HUAWEI
System Model: RLEF-XX
Processor: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H (12 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 16384MB RAM
Graphics Card: Intel(R) UHD Graphics
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Google Chrome kullanıyordum uzun zaman ama baktım ki arka planda hem çok fazla RAM yiyor hem de sürekli sitedelerde takılma donma gibi şeyler yapıyorum.
Bir sürü tarayıcı var hangisini seçeceğime karar veremedim. Benim istediğim sadece bir tarayıcıdan diğer tarayıcıya yer işaretlerini aktarabilme, hızlı ve daha verimli ve bir de çok RAM yemese (Google Chrome gibi) bunların olduğu bir tarayıcı var mı ya da buna benzer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave,
Zen Browser,
Firefox.

1734367205646.png

Zen'in bellek kullanımı 800 MB civarı, iki sekme açık.

Google Chrome kullanıyordum uzun zaman ama baktım ki arka planda hem çok fazla RAM yiyor hem de sürekli sitedelerde takılma donma gibi şeyler yapıyorum.
Bir sürü tarayıcı var hangisini seçeceğime karar veremedim. Benim istediğim sadece bir tarayıcıdan diğer tarayıcıya yer işaretlerini aktarabilme, hızlı ve daha verimli ve bir de çok RAM yemese (Google Chrome gibi) bunların olduğu bir tarayıcı var mı ya da buna benzer?
Chrome adamdir, yerine ne kullansam kullanayim geri ona dondum :)

Brave veya Librewolf öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı