Google Chrome YouTube "Bir Hata Oluştu" Sorunu

Mithril5

Megapat
Chrome ile Youtube'da video izlerken arka planda oynatmıyor. Sayfadan çıkınca resimdeki hatayı alıyorum. Revo ile Chrome'u kaldırıp yeniden yükledim ama devam ediyor. Çözümü nedir acaba, bilen var mı?

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum.

Bilgisayara iki defa format attım Windows 10 Fall Creators Update sonrası oluştu mu acaba diye. En azından sorunun nereden kaynaklandığını tespit ettim.

Windows 10 Fall Creators Update
'in bazı sorunları var evet ama burada bu güncelleme masum. Sorun Nvidia ekran kartı ve sürücüsünden kaynaklanıyor. Çünkü sistemi diğer ekran kartıyla Intel HD Graphics 530 ile başlattığımız zaman Chrome'da bu sorun yaşanmıyor.

Opera, Edge'de herhangi bir sorun yaşamıyor Nvidia ama son sürücü olan 388.00 sürücüsünde sıkıntı var. Bazen WebGL eklentisi çalışmıyor, durduruldu hatası veriyor bundan dolayı.

Display Driver Uninstaller ile güvenli modda temiz bir ekran kartı sürücüsü kursanız dahi düzelmiyor.

Sorunu şu şekilde çözebildim belki sizde de işe yarar.

chrome://flags/#disable-accelerated-video-decode

Bunu Chrome arama ekranına yapıştırın. Hardware-accelerated video decode'u devre dışı bırakın.

Sonra Chrome'u yeniden başlatın.

Büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.

Sorunun çözümü için aşağıdaki siteden yararlanılmıştır.

https://forums.geforce.com/default/...deos-turned-green-when-chrome-works-again-/1/

Son düzenleme:
Aynı sorunu yaşıyorum.

Bilgisayara iki defa format attım Windows 10 Fall Creators Update sonrası oluştu mu acaba diye. En azından sorunun nereden kaynaklandığını tespit ettim.

Windows 10 Fall Creators Update
'in bazı sorunları var evet ama burada bu güncelleme masum. Sorun Nvidia ekran kartı ve sürücüsünden kaynaklanıyor. Çünkü sistemi diğer ekran kartıyla Intel HD Graphics 530 ile başlattığımız zaman Chrome'da bu sorun yaşanmıyor.

Opera, Edge'de herhangi bir sorun yaşamıyor Nvidia ama son sürücü olan 388.00 sürücüsünde sıkıntı var. Bazen WebGL eklentisi çalışmıyor, durduruldu hatası veriyor bundan dolayı.

Display Driver Uninstaller ile güvenli modda temiz bir ekran kartı sürücüsü kursanız dahi düzelmiyor.

Sorunu şu şekilde çözebildim belki sizde de işe yarar.

Bunu Chrome arama ekranına yapıştırın. Hardware-accelerated video decode'u devre dışı bırakın.

Sonra Chrome'u yeniden başlatın.

Büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.

Sorunun çözümü için aşağıdaki siteden yararlanılmıştır.

https://forums.geforce.com/default/...deos-turned-green-when-chrome-works-again-/1/

İşe yaradı sanırım çok teşekkür ederim

Yeni Nvidia ekran kartı sürücü güncellemesi yayınlandı arkadaşlar.

Driver güncellemesini yükledikten sonra tekrar

etkinleştirin.

Yeni güncelleme ile birlikte bu sorun ortadan kalkıyor.

Bilginize.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı