Google Chrome yüklenmiyor

İnan Kan Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir sorunum var. Win 10 kullanıyorum ve iki gün önce Google Chrome'u sildim ve şimdi tekrar yüklemeyi denediğimde olmuyor. Setup dosyayını başlatıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Setup bozuktur diye birkaç kere indirdim ama yine de olmuyor. Bütün virüs programlarını kapatıp denedim yine de hiçbir şey değişmedi. Lütfen yardım edin Explorer ile geçmez bu hayat. EDGE'de kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştıra regedit yazıp entera basalım.
2. Karşımıza açılan pencereden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE \Google\Update\Clients\ tıklayıp alt kısmında yazan {430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D} kısmı sağ tıklayıp sil diyelim
3. Eğer 2 deki seçenekte parantez içindeki yoksa bunu dene bunlardan birisi olması lazım
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE \Google\Update\Clients\, tıklayıp alt bölümde ki {430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D} ve silelim.
Ben bu sorunu bizzat yaşadım bu şekilde çözdüm dene olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

İlk söylediğinde Google'ın içinde Update yok. İkincide de Clients değil ClientState var onun içinde de farklı kodlu bir şey var senin dediğin yok. Ben [Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] şu adres üzerinden EnableLUA'yi kapatmıştım. Onunla alakalı olabilir mi bu durum ?

Çalıştıra regedit yazıp entera basalım.
2. Karşımıza açılan pencereden HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE \Google\Update\Clients\ tıklayıp alt kısmında yazan {430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D} kısmı sağ tıklayıp sil diyelim
3. Eğer 2 deki seçenekte parantez içindeki yoksa bunu dene bunlardan birisi olması lazım
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE \Google\Update\Clients\, tıklayıp alt bölümde ki {430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D} ve silelim.
Ben bu sorunu bizzat yaşadım bu şekilde çözdüm dene olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.
İlk söylediğinde Google'ın içinde Update yok. İkincide de Clients değil ClientState var onun içinde de farklı kodlu bir şey var senin dediğin yok. Ben [Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] şu adres üzerinden EnableLUA'yi kapatmıştım. Onunla alakalı olabilir mi bu durum ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı