H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 2 Aralık 2021 #1 Merhaba Google Chrome bu sayfayı paylaş simgesi nasıl kaldırırım?
Murat3457 Femtopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #2 harun19 dedi: Merhaba Google Chrome bu sayfayı paylaş simgesi nasıl kaldırırım? Eki Görüntüle 1231351 Genişletmek için tıkla... Sağ tık kaldır seçeneği var bas tamamdır. Artı 0 Eksi
harun19 dedi: Merhaba Google Chrome bu sayfayı paylaş simgesi nasıl kaldırırım? Eki Görüntüle 1231351 Genişletmek için tıkla... Sağ tık kaldır seçeneği var bas tamamdır.
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 2 Aralık 2021 #3 Murat3457 dedi: Sağ tık kaldır seçeneği var bas tamamdır. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladım ama tepki yok. Chrome kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Artı 0 Eksi
Murat3457 dedi: Sağ tık kaldır seçeneği var bas tamamdır. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladım ama tepki yok. Chrome kaldırıp tekrar yükledim olmadı.
3 353270 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 272 Çözümler 12 2 Aralık 2021 #4 Linkteki yöntem aktifleştirmeyi gösteriyor. Bahsettiği ayarı disabled yaparsanız sanırım kapatılır. Google Chrome may get a consolidated share menu soon Google is working on adding a new consolidated sharing menu to the Chrome Omnibox. The feature is currently available on the Canary channel. www.xda-developers.com Artı 0 Eksi
Linkteki yöntem aktifleştirmeyi gösteriyor. Bahsettiği ayarı disabled yaparsanız sanırım kapatılır. Google Chrome may get a consolidated share menu soon Google is working on adding a new consolidated sharing menu to the Chrome Omnibox. The feature is currently available on the Canary channel. www.xda-developers.com
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 3 Aralık 2021 #5 353270 dedi: Linkteki yöntem aktifleştirmeyi gösteriyor. Bahsettiği ayarı disabled yaparsanız sanırım kapatılır. Google Chrome may get a consolidated share menu soon Google is working on adding a new consolidated sharing menu to the Chrome Omnibox. The feature is currently available on the Canary channel. www.xda-developers.com Genişletmek için tıkla... Sayende kaldırabildim çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
353270 dedi: Linkteki yöntem aktifleştirmeyi gösteriyor. Bahsettiği ayarı disabled yaparsanız sanırım kapatılır. Google Chrome may get a consolidated share menu soon Google is working on adding a new consolidated sharing menu to the Chrome Omnibox. The feature is currently available on the Canary channel. www.xda-developers.com Genişletmek için tıkla... Sayende kaldırabildim çok teşekkür ederim.
W wexies200 Femtopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #6 Konu hali hazırda çözülmüş gibi fakat aynı problemi yaşayan ve ingilizcesi olmayan arkadaşlar için özetleyeyim. chrome://flags sitesine giriyorsunuz. Arama kısmına Desktop Sharing Hub in Omnibox veya direk Sharing yazıyorsunuz. Çıkan seçeneği Disabled yapıyorsunuz ve simge gidiyor. (Altta çıkan relaunch butonuna basmanız gerek.) Artı 0 Eksi
Konu hali hazırda çözülmüş gibi fakat aynı problemi yaşayan ve ingilizcesi olmayan arkadaşlar için özetleyeyim. chrome://flags sitesine giriyorsunuz. Arama kısmına Desktop Sharing Hub in Omnibox veya direk Sharing yazıyorsunuz. Çıkan seçeneği Disabled yapıyorsunuz ve simge gidiyor. (Altta çıkan relaunch butonuna basmanız gerek.)
KS KS H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 10 Aralık 2021 #7 wexies200 dedi: Konu hali hazırda çözülmüş gibi fakat aynı problemi yaşayan ve ingilizcesi olmayan arkadaşlar için özetleyeyim. chrome://flags sitesine giriyorsunuz. Arama kısmına Desktop Sharing Hub in Omnibox veya direk Sharing yazıyorsunuz. Çıkan seçeneği Disabled yapıyorsunuz ve simge gidiyor. (Altta çıkan relaunch butonuna basmanız gerek.) Genişletmek için tıkla... Google Chrome sağda çarpının yanın sekme çubuğu var onu nasıl kapatırım yardımcı olsan Dosya Ekleri Screenshot_20211210-211024_Technopat.jpg 21,9 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
wexies200 dedi: Konu hali hazırda çözülmüş gibi fakat aynı problemi yaşayan ve ingilizcesi olmayan arkadaşlar için özetleyeyim. chrome://flags sitesine giriyorsunuz. Arama kısmına Desktop Sharing Hub in Omnibox veya direk Sharing yazıyorsunuz. Çıkan seçeneği Disabled yapıyorsunuz ve simge gidiyor. (Altta çıkan relaunch butonuna basmanız gerek.) Genişletmek için tıkla... Google Chrome sağda çarpının yanın sekme çubuğu var onu nasıl kapatırım yardımcı olsan
W wexies200 Femtopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #8 harun19 dedi: Google Chrome sağda çarpının yanın sekme çubuğu var onu nasıl kapatırım yardımcı olsan Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum, fakat chrome://flags sitesine girip Reset All deneyebilirsiniz. (Özel ayarınız varsa yeniden ayarlarsınız.(Özel ayar dediğim bazı şeyleri açık veya kapalı yaptıysanız.) Artı 0 Eksi
harun19 dedi: Google Chrome sağda çarpının yanın sekme çubuğu var onu nasıl kapatırım yardımcı olsan Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum, fakat chrome://flags sitesine girip Reset All deneyebilirsiniz. (Özel ayarınız varsa yeniden ayarlarsınız.(Özel ayar dediğim bazı şeyleri açık veya kapalı yaptıysanız.)