Google Chrome'da, işlemcide sahip olduğumuz çekirdek sayısından daha fazla sekme açarsak ne olur?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, diyelim 4 çekirdekli bir işlemcimiz var. Bu işlemcide Google Chrome üzerinden işlemcide sahip olduğumuz çekirdek sayısından daha fazla sekme açarsak ne olur? Konu işletim sistemleri dersindeki Processler ile alakalı. Hoca bu soruyu sordu ve cevabı asla bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, bana saçma bir soru gibi geldi cevabını da bulamadım. 4 çekirdekli işlemciyle RAM'e bağlı olarak 4 taneden fazla sekme açabilirsin. Her sekme 1 çekirdek kullanacak desek 4 çekirdek işlemciyi 4 sekme kullanmış olur.

Işlemcim 1 çekirdek. 9-10 sekme açıyorum. Yavaşlama bile olmuyor. RAM'den yiyor. 6GB RAM'imin 2GB'ını Chrome'a ayırıyorum.

Yani, bana saçma bir soru gibi geldi cevabını da bulamadım. 4 çekirdekli işlemciyle RAM'e bağlı olarak 4 taneden fazla sekme açabilirsin. Her sekme 1 çekirdek kullanacak desek 4 çekirdek işlemciyi 4 sekme kullanmış olur.
evet soru bana da saçma geldi neticede 50 tane sekmeyi de açabiliriz tek çekirdekli bi işlemcide.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı