Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Merhaba, çok çok çok uzun zamandır Google Chrome'dan başka tarayıcı kullanmadım. Birkaç yerde Edge'nin kullandığı işlemci, RAM az kullanıldığını gördüm. Intel i5 3. nesil 6 GB RAM cihazda sizce kullanılır mı? Veya daha da iyi bilgisayarlarda? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2024
Merhaba, çok çok çok uzun zamandır Google Chrome'dan başka tarayıcı kullanmadım. Birkaç yerde Edge'nin kullandığı işlemci, RAM az kullanıldığını gördüm. Intel i5 3. nesil 6 GB RAM cihazda sizce kullanılır mı? Veya daha da iyi bilgisayarlarda?
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #2 Geçilir tabi. Güzeldir Edge, ben de uzun süre kullandım. Yavaş da değil ayrıca. Artı 0 Eksi
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #3 Nedense Edge'den cok gıcık kapıyorum bu biraz arayüzü sevmekle alakalı ben olsam Chrome'da kalırım. Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.625 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #4 RKDeviants dedi: Nedense Edge'den cok gıcık kapıyorum bu biraz arayüzü sevmekle alakalı ben olsam Chrome'da kalırım. Genişletmek için tıkla... Bende hiç bir zaman silememekten güncelleme hizmeti sürekli arkada çalışmasından gıcık olurdum. Artı 0 Eksi
RKDeviants dedi: Nedense Edge'den cok gıcık kapıyorum bu biraz arayüzü sevmekle alakalı ben olsam Chrome'da kalırım. Genişletmek için tıkla... Bende hiç bir zaman silememekten güncelleme hizmeti sürekli arkada çalışmasından gıcık olurdum.