Google Chrome'un oluşturduğu şifreleri sakın kullanmayın

Google Chrome yerine ungoogled chromium kullandığım için sıkıntı yok.

Google'a şifre kaydetmeyi kolayca dumplanabiliyor onun yerine lastpass gibi hizmetler kullanın asla browser a şifre kaydedilmemeli.

Bence haklısın, Google'ın o şifreleri algoritma ile oluşturduğunu düşünmüyorum. Benim Google ile oluşturduğum hiç bir şifrem de çalınmadı. Ama önemli hesaplarıma, Steam gibi yani onların şifresini kendim koyuyorum. Onları da bilmem lazım.

bildiğim kadarıyla bu session token ler kalıcı değil , yabi siteyi yapan kişi belli aralıklarla session u değiştirebilir veya iptal edebilir. Kullanılan meclanında önemi var ve çerezleri tutmamak lazım

Chrome şifrelerinin suçu değil gibi, siz e-posta şifrenizi kaptırmışsınız. Google bütün şifreleri depoladığü için hepsi saldırganın eline geçmiş.

Demedi demeyelim, ama arkadaşlar somut bi örnekle de izah ederseniz kavramış olalım, sızıntıya dair bir haber bulamadım bu konuda, nereden çıktığını da bilelim isteriz. Bir rapor, haber vs. yok mu bu konuyu doğrulayabileceğimiz? Açıklanan birşey var mı?
Kaldı ki bildiğimiz tek bir şifreyle bütün hesaplarımızı yönetecek olursak o bir şifrenin tespiti halinde diğer bütün hesaplarımızı da kaybedebiliyoruz. Keza Google şifremiz de böyle bir sonuç doğurabilir, o da ayrı mevzu.

Bence senin Google hesabını ele geçirip oradan şifreleri almışlar. Senin dediğin olay çok uçuk geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…