Google cihazlarda tanımadığım cihaz

Makaleler
9
Google cihazlar sekmemde tanımadığım bir cihaz var. Evet, daha önce emülatör kullandım fakat hepsini temizlemiştim ve işin ilginç yanı bu cihaz tekrardan bugün internete bağlanmış ve benim bilgisayarımda emülatörleri aylar önce kullanmıştım ve dediğim gibi tüm sahte cihazları Google hesabımdan kaldırmıştım. Ayrıca kendi telefonumu bugün hiç açmadım. Dünden beri tamamen kapalıydı. IMEI sorgulamasında hiçbir şey çıkmadı. Şüphelenme sebebim ise sanki gerçek bir cihazmış gibi ilginç bir adı var; "MUHAMMAD YERLİ TANIDIN'' ve adım ne Muhammed, ne de öyle bir tanıdığım var, ya da öyle bir hesap oluşturmadım.

1613217232770.png

Google cihazlar sekmemde tanımadığım bir cihaz var. Evet, daha önce emülatör kullandım fakat hepsini temizlemiştim ve işin ilginç yanı bu cihaz tekrardan bugün internete bağlanmış ve benim bilgisayarımda emülatörleri aylar önce kullanmıştım ve dediğim gibi tüm sahte cihazları Google hesabımdan kaldırmıştım. Ayrıca kendi telefonumu bugün hiç açmadım. Dünden beri tamamen kapalıydı. IMEI sorgulamasında hiçbir şey çıkmadı. Şüphelenme sebebim ise sanki gerçek bir cihazmış gibi ilginç bir adı var; "MUHAMMAD YERLİ TANIDIN'' ve adım ne Muhammed, ne de öyle bir tanıdığım var, ya da öyle bir hesap oluşturmadım.

Eki Görüntüle 877409
Hemen sifreyi degistirin cihazi googledan kaldirin

İki adımlı doğrulamayı da açın.
Yaptım dün şifreyi değiştirdim, iki adımlı doğrulamayı da açtım. Ama bu seferde adı ''Muhammad o\ vbox86tp'' olmuş ve vbox86t bildiğim kadarıyla bir emülatör ismi ancak yaklaşık 8 aydır bir emülatör kullanmadım ve kullansaydım bile oturumu açık cihazlar arasında bir telefonum bir de bilgisayarım var hiç bir türlü benden başkası bu bilmediğim cihazın adını değiştiremez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı