Google Cloud'dan Donanım Almak

Kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum sen gene bu işe girmemişsin ben ücretsiz diye girdim bana google bir süre sonra
6 Oca 2020 tarihinde sizden ödeme alınacak. Bakiyeniz 6 Oca 2020 tarihinden önce ₺300,00 ödeme eşiğini aşarsa sizden hemen ödeme alınır. demesine şahit oldum fakat kart bilgisinin altında işlem reddedildi yazıyor sence ne olmuş olabilir ben borçamı girdim sigara paramı bile zor veriyorum nasıl öderim bunu ben?

Kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum sen gene bu işe girmemişsin ben ücretsiz diye girdim bana google bir süre sonra
6 Oca 2020 tarihinde sizden ödeme alınacak. Bakiyeniz 6 Oca 2020 tarihinden önce ₺300,00 ödeme eşiğini aşarsa sizden hemen ödeme alınır. demesine şahit oldum fakat kart bilgisinin altında işlem reddedildi yazıyor sence ne olmuş olabilir ben borçamı girdim sigara paramı bile zor veriyorum nasıl öderim bunu ben?
Merhaba @275713, korkmana gerek yok. Teknik destek ekibi ile görüştüm. Ondan önce birkaç kaynağı ve sözleşmeyi okumuştum. Artık daha bir emin şekilde sana şunu söyleyebilirim. Hesabın kapatılır.

Daha önce Microsoft Azure'de de bu olayı yaşadım. Sorun olmadı, adamlar para çekmeye çalışıyor fakat banka kartı kullandığım için para alamadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı