Google.com ERR_EMPTY_RESPONSE hatası

Xibalba

Hectopat
Dün akşama kadar her şey normaldi. Bugün sabahtan beri ise hiçbir tarayıcıdan google.com'a giremiyorum ve arama çubuğuyla sitelere de erişemiyorum. Sadece sık kullanılanlar çubuğumdaki sitelere erişim sağlayabiliyorum. Dediğim adrese diğer bilgisayarlar ve telefonlarla erişim sağlayabiliyorum, tek sorun yaşadığım bilgisayar kişisel bilgisayarım. Denediğim çözümler;

• DNS değiştirdim.
  • Chrome sildim, kurdum.
  • Edge sildim, kurdum.
  • Virüs taraması yaptım.
  • Windows güvenlik duvarını devre dışı bıraktım.
  • Bir çok kez interneti ve bilgisayarı yeniden başlattım.

VPN kullanarak giriş yapabiliyorum, tek bulabildiğim çözüm şu anlık bu, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes ile virüs taraması yapın aynı sorun bendede vardı internete bağlanmayı engelleyen virüs çıktı.

Bir çok çözüm yolu denedim hiçbiri olmadı ancak en son HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings dizininde ProxySettingsPerUser değerini 0 dan 1 yaptığımda düzeldi.
Dediğim gibi yaptığımda düzeldi ancak bu seferde her bilgisayarı açıp kapattığımda o dizin 0 a düştüğünden tekrar aynı hatayı veriyor her seferinde elle 1 yazmam gerekiyor, bu konu için yardımcı olabilecek var mı ?

Aklımda bir çözüm var her açtığınızda dizinin 1 olması için. Önce şunu söylemeliyim bu durum normal değil gibi gözüküyor bence proxy değiştiren program gibi bir şey olabilir
Virüs taraması yaptım.
Hangi programlar ile yaptınız? Ve cihazınızın internet bağdaştırıcısına yakın zamanda DNS olsun veya başka bir özelliği olsun değiştirdiniz mi?

Aklımda bir çözüm var her açtığınızda dizinin 1 olması için. Önce şunu söylemeliyim bu durum normal değil gibi gözüküyor bence proxy değiştiren program gibi bir şey olabilir

Hangi programlar ile yaptınız? Ve cihazınızın internet bağdaştırıcısına yakın zamanda DNS olsun veya başka bir özelliği olsun değiştirdiniz mi?
Windowsun kendi aracı ve Malwarebytes ile taradım ve internetle alakalı dns olsun başka bir şey olsun hiçbir değişiklikte yapmadım ancak durum bana da garip geliyor bu arada her bilgisayarı açıp kapattığımda değil 2 açılıştan birinde olmaya başladı garip şekilde.

Bir çok çözüm yolu denedim hiçbiri olmadı ancak en son HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings dizininde ProxySettingsPerUser değerini 0 dan 1 yaptığımda düzeldi.
Dediğim gibi yaptığımda düzeldi ancak bu seferde her bilgisayarı açıp kapattığımda o dizin 0 a düştüğünden tekrar aynı hatayı veriyor her seferinde elle 1 yazmam gerekiyor, bu konu için yardımcı olabilecek var mı ?

Bu Cevap ile çözdüm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı