M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 17 Şubat 2021 #11 Diğer çözüm farklı bir arama motoru kullanmak mesela Yandex çünkü Google'nin sertifikaları silinmiş.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #12 Yusuf Kerim dedi: Hizmetlerden neyi kapattıysan geri aç büyük ihtimalle ondan oluyor. Ben kapattıktan sonra böyle şeylerle karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Orayı kurcalamıştım ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sıfırlama var mı? Ascendency dedi: Chrome'ı silip yüklemeyi veya çerezleri silmeyi (Giriş yaptığınız tüm sitelerden çıkarsınız. Tüm sitelere tekrar giriş yapmanız gerekir. Client tarafında depolanan site verileri silinecektir.) dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece Chrome'da değil diğer tarayıcılarda da aynı sorun var.
Yusuf Kerim dedi: Hizmetlerden neyi kapattıysan geri aç büyük ihtimalle ondan oluyor. Ben kapattıktan sonra böyle şeylerle karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Orayı kurcalamıştım ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sıfırlama var mı? Ascendency dedi: Chrome'ı silip yüklemeyi veya çerezleri silmeyi (Giriş yaptığınız tüm sitelerden çıkarsınız. Tüm sitelere tekrar giriş yapmanız gerekir. Client tarafında depolanan site verileri silinecektir.) dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece Chrome'da değil diğer tarayıcılarda da aynı sorun var.
SametKolu Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #13 Google alternatiflerini kullanabilirsiniz hocam, bu bir çözüm değil diyorsanız buyurun çözüm: Gizlilik Hatası Çözümü
Google alternatiflerini kullanabilirsiniz hocam, bu bir çözüm değil diyorsanız buyurun çözüm: Gizlilik Hatası Çözümü
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 17 Şubat 2021 #14 animloss dedi: Orayı kurcalamıştım ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sıfırlama var mı? Sadece Chrome'da değil diğer tarayıcılarda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Arama motoru değiştirerek deneyin.
animloss dedi: Orayı kurcalamıştım ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sıfırlama var mı? Sadece Chrome'da değil diğer tarayıcılarda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Arama motoru değiştirerek deneyin.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 17 Şubat 2021 #15 Ascendency dedi: Arama motoru değiştirerek deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben önceden söyledim ama neyse.
Ascendency dedi: Arama motoru değiştirerek deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben önceden söyledim ama neyse.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #16 Ascendency dedi: Arama motoru değiştirerek deneyin. Genişletmek için tıkla... Arama motoru değiştirince sıkıntı olmuyor fakat Google kullanmak istiyorum.
Ascendency dedi: Arama motoru değiştirerek deneyin. Genişletmek için tıkla... Arama motoru değiştirince sıkıntı olmuyor fakat Google kullanmak istiyorum.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 17 Şubat 2021 #17 animloss dedi: Arama motoru değiştirince sıkıntı olmuyor fakat Google kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman format atman lazım.
animloss dedi: Arama motoru değiştirince sıkıntı olmuyor fakat Google kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman format atman lazım.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 17 Şubat 2021 #18 İnternet kaynaklı bir sorun olabilir. Format atmadan önce internet servisini bence arayın.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #19 278101 dedi: İnternet kaynaklı bir sorun olabilir. Format atmadan önce internet servisini bence arayın. Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda bir sorun yok.
278101 dedi: İnternet kaynaklı bir sorun olabilir. Format atmadan önce internet servisini bence arayın. Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda bir sorun yok.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 17 Şubat 2021 #20 278101 dedi: İnternet kaynaklı bir sorun olabilir. Format atmadan önce internet servisini bence arayın. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var.
278101 dedi: İnternet kaynaklı bir sorun olabilir. Format atmadan önce internet servisini bence arayın. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var.