Google.com Gizlilik Hatası

Arkadaşlar yeni bir şey farkettim.

1613596910097.png

Chrome'un 3 noktasına basınca "Kuruluşunuz tarafından yönetiliyor" yazıyor. Fakat bilgisayarım herhangi bir yere bağlı değil, kişisel bir bilgisayar. Virüs bulaşmış olabilir mi?

Edit: Bu sorunu da çözdüm. Sanırım bir tek gizlilik hatası kaldı, ona da format şart diyorsunuz öyle mi?

Arkadaşlar yeni bir şey farkettim.

Eki Görüntüle 884463
Chrome'un 3 noktasına basınca "Kuruluşunuz tarafından yönetiliyor" yazıyor. Fakat bilgisayarım herhangi bir yere bağlı değil, kişisel bir bilgisayar. Virüs bulaşmış olabilir mi?

Edit: Bu sorunu da çözdüm. Sanırım bir tek gizlilik hatası kaldı, ona da format şart diyorsunuz öyle mi?
Bilgisayarınıza adware zararlısı bulaşmış. Format şart değil.

Son düzenleme:
Bilgisayarınıza adware zararlısı bulaşmış. Format şart değil.
Düzenlemede bunu çözdüğümü söylemiştim hocam. Gizlilik hatası için format attım zaten.

Hata çözümü: Google Chrome -sağ tık-özellikler-hedef-orada "C:\program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazıyordur tırnağın oraya gelip boşluk bırakıp -ignore-certificate-errors yazıp uygula deyip tamam a basıyoruz hata çözülüyor.

Hata çözümü: Google Chrome -sağ tık-özellikler-hedef-orada "C:\program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazıyordur tırnağın oraya gelip boşluk bırakıp -ignore-certificate-errors yazıp uygula deyip tamam a basıyoruz hata çözülüyor.
Hocam format atarak sorunu çözmüştüm ama sağ olun yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı