A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 17 Şubat 2021 #21 animloss dedi: Arama motoru değiştirince sıkıntı olmuyor fakat Google kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem tarihi doğru mu?
animloss dedi: Arama motoru değiştirince sıkıntı olmuyor fakat Google kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem tarihi doğru mu?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 17 Şubat 2021 #22 Ascendency dedi: Sistem tarihi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Söyledi.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #23 Ascendency dedi: Sistem tarihi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, doğru. Eşitlemiştim az önce.
Ascendency dedi: Sistem tarihi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, doğru. Eşitlemiştim az önce.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 17 Şubat 2021 #24 Her açılışta önünüze gelecek varsayılan sayfayı google.com yerine https:// google. com (bitişik) yapın.
Her açılışta önünüze gelecek varsayılan sayfayı google.com yerine https:// google. com (bitişik) yapın.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 17 Şubat 2021 #25 animloss dedi: Diğer cihazlarda bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayda. Size kim sil dedi? Madss dedi: Ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Ne demek ne alakası var. Daha önce böyle bir sorun yaşadım. Fakat internet kaynaklıydı.
animloss dedi: Diğer cihazlarda bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayda. Size kim sil dedi? Madss dedi: Ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Ne demek ne alakası var. Daha önce böyle bir sorun yaşadım. Fakat internet kaynaklıydı.
Uçan adam Decapat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #26 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu komutları girmeyi deneyin. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu komutları girmeyi deneyin. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #27 Uçan adam dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu komutları girmeyi deneyin. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... Yapıp yeniden başlattım. Sorun aynı maalesef. Bu sertifikalar her bilgisayara özel mi oluyor? Bir arkadaş sertifikaları upload edip atarsa ve onları kurarsam bir sorun oluşur mu? 278101 dedi: Hayda. Size kim sil dedi? Genişletmek için tıkla... Hocam silmeden önce Gizlilik Hatası veriyordu zaten. Sildikten sonra veri alınmadı hatası verdi. Yeniden başlatınca düzeldi o. Şu an gizlilik hatası alıyorum.
Uçan adam dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu komutları girmeyi deneyin. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... Yapıp yeniden başlattım. Sorun aynı maalesef. Bu sertifikalar her bilgisayara özel mi oluyor? Bir arkadaş sertifikaları upload edip atarsa ve onları kurarsam bir sorun oluşur mu? 278101 dedi: Hayda. Size kim sil dedi? Genişletmek için tıkla... Hocam silmeden önce Gizlilik Hatası veriyordu zaten. Sildikten sonra veri alınmadı hatası verdi. Yeniden başlatınca düzeldi o. Şu an gizlilik hatası alıyorum.
Yusuf Kerim Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 17 Şubat 2021 #28 animloss dedi: Orayı kurcalamıştım ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sıfırlama var mı? Sadece Chrome'da değil diğer tarayıcılarda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamanı tavsiye ederim. Bu sorunun aynısını yaşadım.
animloss dedi: Orayı kurcalamıştım ama tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Sıfırlama var mı? Sadece Chrome'da değil diğer tarayıcılarda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamanı tavsiye ederim. Bu sorunun aynısını yaşadım.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #29 Yusuf Kerim dedi: Sıfırlamanı tavsiye ederim. Bu sorunun aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... PC'ye format atalı 1 hafta bile olmadı hocam o kadar oyun kurdum, yok mudur başka yolu?
Yusuf Kerim dedi: Sıfırlamanı tavsiye ederim. Bu sorunun aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... PC'ye format atalı 1 hafta bile olmadı hocam o kadar oyun kurdum, yok mudur başka yolu?
Yusuf Kerim Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 18 Şubat 2021 #30 animloss dedi: PC'ye format atalı 1 hafta bile olmadı hocam o kadar oyun kurdum, yok mudur başka yolu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediklerini uygula baktın olmuyor en son denersin bunu.
animloss dedi: PC'ye format atalı 1 hafta bile olmadı hocam o kadar oyun kurdum, yok mudur başka yolu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediklerini uygula baktın olmuyor en son denersin bunu.