Google desteksiz Huawei alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Merhabalar.

Bildiğiniz üzere P40 serisi Google desteksiz geliyor kullanıcılara. Bu bağlamda farklı yollardan indirmek ve güncellemek gerekiyor o uygulamaları. Çok meşakkatli midir, uzun vadede kullanıcıyı bezdirir mi, aydınlatırsanız çok sevinirim. Deneyimlemiş olanlar ya da yakın çevresinden bilenler vardır diye düşünüyorum.

Modlanmış Google servisleri kullanılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ancak uğraştırabilir bir miktar. Ayrıca hangi servisleri kullandığınıza göre değişir. Huawei marketi de genişledi oldukça, Play Store yerine alternatif seçilebilir elbette. Ancak aynı hissi verir mi orasını bilemiyorum açıkçası.
Örneğin WhatsApp yedeklerinize erişmek için Google Drive servisi kullanılıyor. Bu sebeple WhatsApp yedeklerinize erişemeyebilirsiniz.

Merhabalar.

Bildiğiniz üzere P40 serisi Google desteksiz geliyor kullanıcılara. Bu bağlamda farklı yollardan indirmek ve güncellemek gerekiyor o uygulamaları. Çok meşakkatli midir, uzun vadede kullanıcıyı bezdirir mi, aydınlatırsanız çok sevinirim. Deneyimlemiş olanlar ya da yakın çevresinden bilenler vardır diye düşünüyorum.
Güvenilir APK'lar mesela oradan indirip kullanabilirsin Google ürünlerini. Kendi mağazasında da neredeyse her şey var. Uzun sürede kullanıcıyı bezdirmez ama güncellemeler geldiğinde yeni bir APK kurmak zorunda kalabilirsin. Bunun için hazır YouTube videoları var.

Ben olsam almam. Çünkü Google servislerini çok aktif bir şekilde kullanıyorum, tek tek uğraşmak istemem. Araba alıp direksiyonunu sonradan takmak gibi. Kullanmayan biri alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı