Google Discord sürekli giriş istiyor

Umutyrbhx

Decapat
Daha fazla  
Google'da Discord'a giriyorum. Şifremde kayıtlı, fakat siteyi kapatıp başka bir sekmede açtığımda tekrar giriş yapmamı istiyor. Opera GX'de direk siteye girebiliyordum. Tekrar giriş istemiyordu. Çözümünü bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.

Google'da Discord'a giriyorum. Şifremde kayıtlı, fakat siteyi kapatıp başka bir sekmede açtığımda tekrar giriş yapmamı istiyor. Opera GX'de direk siteye girebiliyordum. Tekrar giriş istemiyordu. Çözümünü bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.
Gizli sekmeden giriyor olabilir misiniz hocam?

Tarayıcıyı her kapattığınızda çerezleri temizleyecek şekilde bir ayar yaptınız mı? Yaptıysanız bu yüzden oluyor olabilir, devre dışı bırakmayı deneyin.

Tarayıcıyı her kapattığınızda çerezleri temizleyecek şekilde bir ayar yaptınız mı? Yaptıysanız bu yüzden oluyor olabilir, devre dışı bırakmayı deneyin.
O ayarı nereden bulabilirim?

1717360875714.png

Bundan bahsediyorsun sanırım.

1717360875714.png

Bundan bahsediyorsun sanırım.
"Tarayıcıyı her kapattığınızda temizlenecek öğeleri seçin" gibi bir seçenek oralarda var mı? Google Chrome'da bu seçenek biraz farklı bir telaffuz ile bulunuyor olabilir. Uzun süredir Chrome kullanmıyorum.

URL satırına chrome://settings/cookies yazıp onaylayın. Açılan sayfada "Tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizleme" seçeneği aktif ise devre dışı bırakmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı