Google Drive almaya değer mi?

Makaleler
49
Google Drive alacağım. 2 TB'lik bir sunucu alacağım. Yıllık fiyat 300 TL. Ama aklımda birkaç çeşit soru var.

2 TB harici disk almaya değer mi? Veriler ömür boyu kendimde kalacakmış gibi düşünün. Ki zaten öyle.

Ayrıca neden bu kadar ucuz. Dünyanın en değerli teknoloji şirketlerinde biri olan Google Drive bu kadar ucuz olmasını çözemedim.

Ama 2 TB harici HDD neden bu kadar pahalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel disk tercih ederdim şahsen. Her yerde internet aramak ve indirmesini beklemek yerine dosyalarımı anında tak-çıkar-aktar yöntemi pratikte parasına değer yaptığınız işe göre. Kendim 8 TB disk kullanıyorum modellerim için Google Drive veya internet bağlantısı yaptığınız işe göre ciddi şekilde aksatabilir sizi. Ama fotoğraf, video veya anı içinse Google Drive F/P olarak alınabilir.

Google Drive alacağım. 2 TB'lik bir sunucu alacağım. Yıllık fiyat 300 TL. Ama aklımda birkaç çeşit soru var.

2 TB harici disk almaya değer mi? Veriler ömür boyu kendimde kalacakmış gibi düşünün. Ki zaten öyle.

Ayrıca neden bu kadar ucuz. Dünyanın en değerli teknoloji şirketlerinde biri olan Google Drive bu kadar ucuz olmasını çözemedim.

Ama 2 TB harici HDD neden bu kadar pahalı?

Hocam internet erişimi olmayan yerde kullanmak istiyorsanız USB HDD alın derim. Onun dışında ben kendim Mega kullanmaktayım Google Drive bana sorun yaşatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı