Google Drive dosyası 30 KB hızında iniyor

Krennos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yaklaşık 160 MB'lik bir oyun modu indirmek için yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum. Bu Google Drive denen illet bana 30 KB indirme hızı tanıdığı için 1.30 saatte indiriyor. Bir dünya forum gezdim bir tane bile adamakıllı bilgi bulamadım, deneyeceğim bir yolunu bulurum diye 2 defa yarısında iptal oldu. Sinirden faremi kırdım. Çözüm bulabilir misiniz buna?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarısında kendi kendine mi iptal oldu? Eğer öyleyse dosyayı yükleyen kişi ile ilgili olabilir.

Google drive en hızlı indirme sağlayan olduğu için linklerde hep onu tercih ederim. Sorun yaşamanıza şaşırdım şahsen. IDM ile indirmeyi dener misiniz?

Merhaba, ben yaklaşık 160 MB'lik bir oyun modu indirmek için yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum. Bu Google Drive denen illet bana 30 KB indirme hızı tanıdığı için 1.30 saatte indiriyor. Bir dünya forum gezdim bir tane bile adamakıllı bilgi bulamadım, deneyeceğim bir yolunu bulurum diye 2 defa yarısında iptal oldu. Sinirden faremi kırdım. Çözüm bulabilir misiniz buna?
Sakin ol, google drive servisleri bazen saçmalıyor ama bir indirme hız limiti yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı