Google Drive güvenli mi?

Yüklediğim bazı fotografları yanlışlıkla bağlantı paylaşımını düzenleyebilir herkes olarak değiştirdim ama hemen geri kapattım. 10 saniye sürdü bir sorun olur mu? Linki birisi görmüş olsa bile bağlantı kesilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece biri ile paylaştığın zaman kişi, o bilgilere erişebilirdi. Biri ile paylaşmadığına göre sıkıntı yok.
Linki mi?
Yüklediğim bazı fotografları yanlışlıkla bağlantı paylaşımını düzenleyebilir herkes olarak değiştirdim ama hemen geri kapattım. 10 saniye sürdü bir sorun olur mu? Linki birisi görmüş olsa bile bağlantı kesilir mi?
Sadece biri ile paylaştığın zaman kişi, o bilgilere erişebilirdi. Biri ile paylaşmadığına göre sıkıntı yok.
Aynı şey Yandex disk içinde geçerli içiniz rahat olsun.
Paylaşım kapatıldıktan sonra başkaları tekrar erişemez. Gizli sekme açarak kopyaladığınız bağlantıyla erişmeyi deneyebilirsiniz. Erişim engellenecektir.

Nereye yüklerseniz yükleyin birileri görüyormuş gibi düşünerek yükleyin bence içeriği. Çok özel bilgi ve fotoğraf içermemesi daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı