Google Drive İndirme Sayısı nasıl görülebilir?

Makaleler
7
Ben Google Drive'a bir dosya yükledim ve bu dosyayı bağlantıya sahip olan herkes görüntüleyebilir şeklinde ayarladım. Yani link veriyorum, linke tıklayıp dosyayı indiriyorlar.

Peki ben bu dosyanın indirilme sayısını nereden görebilirim?
Ya da indirilme sayısını görebileceğim başak bir platform var mı oraya yükleyeyim?

Dosya indirme sayısı olayını Google Drive sana vermez ama bunu öğrenmek istiyorsan şunu yapabilirsin.

İlk önce paylaşım yapacağın linki kopyala sonra URL kısaltan uygulamalardan birine gidip oradan u paylaşım linkinin kısaltılmış halini oluştur. Bitly.com gibi yani bir yerden üyelikle yap hatta.

Şimdi bu kısalmış linki insanlarla paylaş. İstediğin gibi kaç kere tıklanmış linke görebilirsin. Zaten öyle bir linke tıklayan yüzde 90 oranında indirir linki.

Built-in feature olarak Box kullanabilirsin. Dediğin özellik bu bulut hizmetinde mevcut. Bir diğer yol: Dropbox veya Drive'ın ile Orangedox'a abone olursan bir üçüncü parti hizmeti olarak Orangedox, sana indirme sayısını görüntüleme olanağı sunuyor. 50 link ve 60 gün, free tarife. Sınırsız link ve süre için ise ayda 10 dolar bir ödemesi var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı