Google Drive satın alınmalı mı?

Makaleler
49
Google Drive, maşallah bizi bizden iyi tanıyor. Yıllık 200 GB almak istiyorum. Para vermeye değer mi? Verilerim benim içim değerli. Daha geçen 10.000 tane fotoğrafı ile arkadaşın tüm veriler gitti. Haşat oldu. Kurumsal fotoğraf değil. Ama üzücü.

Böylece büyük bir şirketin kolay kolay batmayacağını biliyorum.

Aslında Drive seçimim ama yazılım yapıyorum. Hepsi tek bir USB'de verilerimin. Hem de 64 GB.

Yaptığım bilgisayarda ufak tefek şeyler. Bunların da kaybolmasını istemiyorum.

Ne yapayım?

Drive alın.

Ben bunca yıldır saçma bir şey olarak görüyordum, ta ki 2TB iCloud alana kadar. Böyle bir rahatlık olamaz. Bilgisayarımdaki telefonumdaki her dosya nerede istersem orada, bulut üzerinde saklamanın rahatlığı bambaşka oluyor. USB kaybedersin, saklarsın, o sırada yanında olmaz, unutursun vs.

Google Drive, maşallah bizi bizden iyi tanıyor. Yıllık 200 GB almak istiyorum. Para vermeye değer mi? Verilerim benim içim değerli. Daha geçen 10.000 tane fotoğrafı ile arkadaşın tüm veriler gitti. Haşat oldu. Kurumsal fotoğraf değil. Ama üzücü.

Böylece büyük bir şirketin kolay kolay batmayacağını biliyorum.

Aslında Drive seçimim ama yazılım yapıyorum. Hepsi tek bir USB'de verilerimin. Hem de 64 GB.

Yaptığım bilgisayarda ufak tefek şeyler. Bunların da kaybolmasını istemiyorum.

Ne yapayım?
Ona para vereceğine bu diskler sana yeterde artar hem her yıl para vermek zorunda kalmasın ben 10 yıldır kullanıyorum memnunum hala yazması ve okuması aynı ayrıca USB bellekler pahalı ve okumaları düşük.

Ona para vereceğine bu diskler sana yeterde artar hem her yıl para vermek zorunda kalmasın ben 10 yıldır kullanıyorum memnunum hala yazması ve okuması aynı ayrıca USB bellekler pahalı ve okumaları düşük.
Veri saklamak için HDD, ve 5400RPM? Google Drive 10GB ücretsizine 50 hesaba dağıtsa daha iyi olur...

HDD ömrü dolar, USB kaybolur... Bulut en iyisi.

Anladığım kadarıyla arkadaşın zaten bir Harddiski mevcut. Kendisini buna zarar gelmesi durumda bir yedek istiyor. Harddiske yedek olarak Harddisk önermek değişik olabilir. Bunun sonu yok o zaman o Harddiske de bir yedek olsun vesaire.

Fiziksel depolama olarak istiyorsanız taşınabilir M2 SSD öneririm, SSD nin kendisine bir zarar gelmedikçe düşürme vs. ile bir zarar göreceğini düşünmüyorum. Okuma yazma hızı ve ömrü neticesiyle en iyisidir. Ancak bana göre bulut en iyisi. Malum ekonomi ve öğrenci olduğumdan dolayı farklı hesaplarda 10GB vs. yedekleme yapıyorum. Drive a para ayırabilecek olsaydım kesinlikle satın alırdım.

Veri saklamak için HDD, ve 5400RPM? Google Drive 10GB ücretsizine 50 hesaba dağıtsa daha iyi olur...

HDD ömrü dolar, USB kaybolur... Bulut en iyisi.
Hocam benim Upload hızım 0.7 ben bu hızla mı? GOOGLE Drive'a yükleme yapayım bir yanda duruyor harddiskim. Ayrıca 5400 RPM gayet yeterli 100 GB veriyi 15 DK'da diskime aktardım ve daha uygun en azından her yıl para vermek yerine bir kez vermek daha mantıklı.

Anladığım kadarıyla arkadaşın zaten bir Harddiski mevcut. Kendisini buna zarar gelmesi durumda bir yedek istiyor. Harddiske yedek olarak Harddisk önermek değişik olabilir. Bunun sonu yok o zaman o Harddiske de bir yedek olsun vesaire.
O zaman hocam arkadaş drive kullansın yazıyı hızlı okudum oraya dikkat etmedim sadece depolama amaçlı düşündüm o zaman drive en makul fiyatlı depolama servislerinden biri.

Bence alınır, benim şansıma bugüne kadar aldığım tüm sabit diskler bozuldu ve bundan dolayı bir sürü verimi kaybettim. Yıllık 116 TL günümüzde pek fazla bir miktar değil, şuanda Free paketi kullanıyorum ve gayet memnunum. Yetersiz kalmaya başladığı zaman premiuma geçmeyi düşünüyorum ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı