İnternetim hızlı fakat Google Drive'dan dosya indirmeye çalıştığımda 600KB/sn, 750KB/sn değerlerini görüyorum, bunun nedeni nedir?
Eğer Millenicom ile alakalıysa nasıl çözebilirim veya çözülebilir mi?
Steam'dan vs. diğer platformlardan indirme yaparken sorun yaşamıyorum 9,2MB/sn ile sabit indiriyor, sadece şu an gördüğüm kadarıyla Drive'da sıkıntı yaşıyorum ve bu benim için büyük problem bütün dosyalarımı orada saklıyorum.
İndirme esnasında tarayıcı ya da uygulamalar İnternet kullanıyorsa, tarayıcılar buna göre hızlarda sınırlama yapacaktır. IDM gibi harici yazılımlar ile tam verim almayı deneyebilirsin.
NetAdapter Repair All in One, internet bağlantılarında mevcut ayarlarınızda karşılaştığınız yazılımsal sorunları onarmayı sağlayan ücretsiz portatif bir programdır. Kurulum gerektirmez. Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. Kullanım Yönergesi: İndirdiğiniz uygulamayı sağ tıklayıp yönetici...
Turknet'in 100'lük paketini kullanıyorum, bende de vardı benzer bir sorun. Şöyle çözmüştüm:
1- Internet Download Manager indirdim.
2- DNS ayarlarımı üstteki 1-1-1-1 alttaki 1-0-0-1 yaptım.
Turknet'in 100'lük paketini kullanıyorum, bende de vardı benzer bir sorun. Şöyle çözmüştüm:
1- Internet Download Manager indirdim.
2- DNS ayarlarımı üstteki 1-1-1-1 alttaki 1-0-0-1 yaptım.