Çözüldü Google formlar cevabım gitmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gollum

Hectopat
Benim için önemli olan bir sınav için Google form doldurdum. Bana cevapladığım formun kopyasını almak ister misin diye sordu ve evete tıkladım panoya kaydetti. Elimde kopyası var ikinci kere atsam hakkım silinir mi bilmiyorum da acaba. Kaydetmiş midir en yukarı çıkıp kaydedip etmediğini görmedim. Çok korkuyorum ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba @Gollum,

Manuel olarak Google Formlar'da cevaplarınızı kaydetmek için, Diğer > Kopyasını oluştur yolunu izlemeniz gerekir. Bu işlemi manuel olarak yapmak yerine, direkt olarak karşınıza çıkabilir (Google Formlar uyarı amacıyla sunabiliyor). Yani bahsettiğiniz şekilde de kopyasını oluşturmuş oluyorsunuz. Google Drive üzerinden cevaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

Form kopyalama işlemi: Form veya testi kopyalama - G Suite Öğrenim Merkezi
Merhaba @Gollum,

Manuel olarak Google Formlar'da cevaplarınızı kaydetmek için, Diğer > Kopyasını oluştur yolunu izlemeniz gerekir. Bu işlemi manuel olarak yapmak yerine, direkt olarak karşınıza çıkabilir (Google Formlar uyarı amacıyla sunabiliyor). Yani bahsettiğiniz şekilde de kopyasını oluşturmuş oluyorsunuz. Google Drive üzerinden cevaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

Form kopyalama işlemi: Form veya testi kopyalama - G Suite Öğrenim Merkezi

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı