Google geçmişinde kullanıldı isimli reklamlar çıkıyor

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar boyle bir şey var. Evet reklam ama her girdigim sitede çıkıyor. Bu tam olarak nedir?

İlk olarak bilmediğiniz tarayıcı uzantılarını ve denetim masasından programları kaldırın. Bazı yazılımlar reklam amaçlı garip şeyler yükleyebiliyor. Tarayıcı belirtmediğiniz için Chrome için uzantı rehberini bırakıyorum.

Denetim masası için de şu yöntemi uygulayabilirsin. Windows 10/11 kendi arayüzü halen bana berbat geliyor. O yüzden denetim masasından daha rahat bir şekilde kaldırabileceğinizi düşünüyorum.

Arama çubuğuna denetim masası yazarsanı çıkacaktır.

Bu işlemlerden sonra AdwCleaner ile sistemi taratın. AdwCleaner ile işlem yaparken diğer uygulamaları kapatmayı unutmayın. Temizlik için sistemi yeniden başlatması gerekebilir.

En son olarak Google hesap eşitlemesini sıfırlayıp yeniden etkinleştirin. Verileri silmediğinizden herhangi bir sorun yaşamazsınız ve sorunlu uzantı varsa, kaldırdığınızdan dolayı eşitleme kısmından da bu uzantı silinir. Basit kullanıcılar bu eşitleme sisteminin yarattığı sorunlara pek dikkat etmiyor. Eğer detaylı uğraşırım diyorsanız yer imleri ve şifreler hariç diğer eşitleme ayarlarını kapatmanızı öneririm.

Senkronizasyon hakkında rehberler:

Senkronizasyonu sıfırlama sitesi:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı