Gemini Google Gemini AI Pro nasıl ucuza satın alınır?

mburaktelli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Google Gemini AI Pro’yu denemek istiyorum ama öğrenci olmadığım için öğrenciye özel yıllık indirimli fiyatı kullanamıyorum. Normal fiyat bana biraz pahalı geldi.

Öğrenci indirimi dışında bu servisi daha uygun fiyata kullanmanın bir yolu var mı?
Örneğin kampanyalar, promosyon kodları, hediye kartı kullanımı veya farklı bölgelerden uygun fiyatlı abonelik alan var mı?

Deneyimi olan ya da alternatif çözüm bulan varsa paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Teşekkürler şimdiden!

Aylık deneme alabilirsiniz sadece. Bir de bazı kisiler 4 aylık deneme verebiliyor arkadaşlarına. Cevrende Gemini üyeliği alan varsa ondan rica edebilirsin.

AI Pro üyeliği değil belki ama AI Studio üzerinden ücretsiz kullanabilirsiniz AI Pro'da olan pek çok şeyi.

Şu an AI lar da fiyatlar yurt dışı bazlı olduğundan dolayı yüksek fakat yakın zamanda keşfettiğim bir site mevcut. Hem fiyatlar makul hem de iletişimleri iyi ve hızlı, ben ChatGPT kişisel hesap için tercih etmiştim, arkadaşıma da ben önerdim, o da Google Gemini Ai Pro satın aldı.
Gayet memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
Web Site Linki: Google Gemini Ai Pro Satın Al - Yıllık & Ucuz | OneLisans

Şu an AI lar da fiyatlar yurt dışı bazlı olduğundan dolayı yüksek fakat yakın zamanda keşfettiğim bir site mevcut. Hem fiyatlar makul hem de iletişimleri iyi ve hızlı, ben ChatGPT kişisel hesap için tercih etmiştim, arkadaşıma da ben önerdim, o da Google Gemini Ai Pro satın aldı.
Gayet memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
Web Site Linki: Google Gemini Ai Pro Satın Al - Yıllık & Ucuz | OneLisans
Alım yapan olursa dirsek teması ile sonuçları öğrenmek istiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı