Google Gmail hesabı nasıl kurtarılır?

34ozkannn

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Gmail şifremi unuttum, telefonu sıfırlayınca her şey silindi. Telefon numaradı da ekli değil. Böyle hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230925-230523.jpg
    Screenshot_20230925-230523.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 128
Eğer şifresi unutulan hesabın kurtarma bilgileri eksik veya bilinmiyorsa zor. Bu yüzden ben hep kurtarma e-mail adresi ve telefon veriyorum.

Yeni 2 adet hesap açıp bunları birbirlerine kurtarma olarak verilmesi en mantıklısı. Zaten Google yakında uzun süre kullanılmayan hesapları silecek.

Herkese merhaba, Gmail şifremi unuttum, telefonu sıfırlayınca her şey silindi. Telefon numaradı da ekli değil. Böyle hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba bir yakınım 10 yıllık kanalını + gmailinin şifresini unuttu. Daha sonrasında google'a iki yerden mail attı. Yaklaşık 1 yıllık bekleme sonucunda hesabına ulaştı. Google ona bilgileri attı. Google'ın hizmetlerine mail at yani gmail hizmetleri tarzı bir şey vardı oraya mail attık eski bilgileri istediler verdik. Hesabı 1 yıl sonra aldı ama çok uzun sürdü.

Merhaba bir yakınım 10 yıllık kanalını + gmailinin şifresini unuttu. Daha sonrasında google'a iki yerden mail attı. Yaklaşık 1 yıllık bekleme sonucunda hesabına ulaştı. Google ona bilgileri attı. Google'ın hizmetlerine mail at yani gmail hizmetleri tarzı bir şey vardı oraya mail attık eski bilgileri istediler verdik. Hesabı 1 yıl sonra aldı ama çok uzun sürdü.
Tamam hocam saolun denerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı