Google Görseller’den virüs bulaşır mı?

Bro kusura bakma seni darladık durduk yere

Tabii efendim. Zaten konuyu 2 sayfa uzattırmam ama bir arkadaşa mesaj yazdım o mesaj raporlandı ve silindi sonrada yanlış anlaşılma oldu onları cevaplayayım derken 1 sayfalık konuyu 3 sayfa yaptık

Tabii efendim. Zaten konuyu 2 sayfa uzattırmam ama bir arkadaşa mesaj yazdım o mesaj raporlandı ve silindi sonrada yanlış anlaşılma oldu onları cevaplayayım derken 1 sayfalık konuyu 3 sayfa yaptık
Valla ne yalan söyliyeyim biraz tuhaf gelecek korkum dindi tartışılırken.

Yav arkadaş ne uzattınız adamın banka kartı falan vardır hesaplarında bu işlere yeni merak sarmıştır korkmuştur insanlık hali. Geçen bende trojan yedim küfür ede ede format attım mesela bazen olabiliyor böyle şeyler fark etmeden.

Vallahi ne yalan söyleyeyim biraz tuhaf gelecek korkum dindi tartışılırken.

Neyse hocam konuya dönelim. Bir fotoğrafa virüs yerleştiren psikopat dünyada sayılı zaten bunun size rastlama ihtimalide yüzde kaç? Google'da milyardan fazla görsel varken.

Çok doğru söylediniz, bu şeylerden korkmak önlem aldırıyor ama benimki biraz paranoya'ya kaçtı özür dilerim bundan ötürü.

Çok doğru söylediniz, bu şeylerden korkmak önlem aldırıyor ama benimki biraz paranoya'ya kaçtı özür dilerim bundan ötürü.
Hocam aslında bende öyleyimdir eski konularıma bakabilirsiniz

Hayır.

Yok hocam estağfurullah özür dilemenize gerek yokta genel anlamda sakin kalmak lazım emin olun özellikle böyle virüs vs gibi şeyler bulaşsa bile çözülebilecek basit şeyler yani stres yapmayın kendinizi zaten Türkiye simülasyonunda ayrı bir stres yaşıyoruz gereksiz strese gerek yok

Mümkündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…