Hiçbir şeye izin vermez isek en az zarar ile kurtuluruz. O yüzden bütün geçmişlerim kapalı, Drive'da gereksizler var. Kafa karıştırmak için alakasız reklamlara tıklıyorum, sadece Store'da fire veriyorum.
Hmmm, peki o zaman kredi kartları veya banka kartlarının şifrelerini de resmi internet sitesinden bakarsak da kaydediyor. Neyse ki benim kartlarımda ya üç beş para var ya da tonla borç.
Açıkçası pek umrumda değil. Koskoca bir şirket gizliliğimi ihlal etmiş vb. diye endişelenmiyorum. Hatta çoğu zaman yararı oluyor çünkü eskiden gittiğin yerleri görebiliyorsun, sana özel reklamlar oluyor bazen güzel bir şeyler çıkıyor ve bütün Google uygulamalarını kullanmak hepsinin senkronize olması güzel.
Etkinliklerim kısmından Web ve Uygulama etkinliği dışında her ayarı kapattım, Samsung telefonumda pazarlama verisi göndermeyi kapattım ve Hangouts, Takvim, Fotoğraflar, Chrome ve Drive kullanmıyorum ve Reklam engelleyici kullanıyorum. Mis.
Web ve Uygulama Etkinliğini açık bıraktım zira bırakmazsam Asistan ile konuşamıyorum.
İnternete bağlı her cihaz sizi izler. Kaçışı yok. O kadar övdüğünüz ePıL'da verilerinizi toplamakta.
Etkinliklerim kısmından Web ve Uygulama etkinliği dışında her ayarı kapattım, Samsung telefonumda pazarlama verisi göndermeyi kapattım ve Hangouts, Takvim, Fotoğraflar, Chrome ve Drive kullanmıyorum ve Reklam engelleyici kullanıyorum. Mis.
Opera da kullanmayın bence. Mobil versiyonu ne kadar güzel ve kullanışlı olsa da kullanıcı verilerini sattıkları hakkında iddialar var. Kanıtlanmış olmasa bile bence bir tehlike.
Opera da kullanmayın bence. Mobil versiyonu ne kadar güzel ve kullanışlı olsa da kullanıcı verilerini sattıkları hakkında iddialar var. Kanıtlanmış olmasa bile bence bir tehlike.