Google hesabım 1.5 ay önce çalındı. Maalesef o zaman 2 faktörlü kimlik doğrulamasını açmayı unutmuşum. Bir sürü yol denedim ama hesabı geri alamadım. Çalan kişi kurtarma epostasını ve telefon numarasını değiştirdi. Yardım edebilecek biri var mı?
Destek ekpi hiçbir zaman işe yaradığını görmedim hesap çalındıysa büyük ihtimal kurtaramasınız sadece bunu söyleyebilirim ben biliyorum abi kimseye şifre Gmail vermeyin diye.
çıkmıyor şifre giriyorumşifreniz değiştirildi diyor şifremi unuttuma basıyorum sonra kurtarma epostanıza mesaj gelicek diyor(farklı bir eposta)başka bir şey dene ye basıyorum telefon numarası istiyor onuda değiştirmiş
Destek ekpi hiçbir zaman işe yaradığını görmedim hesap çalındıysa büyük ihtimal kurtaramasınız sadece bunu söyleyebilirim ben biliyorum abi kimseye şifre Gmail verme
Çıkmıyor şifre giriyorumşifreniz değiştirildi diyor şifremi unuttuma basıyorum sonra kurtarma epostanıza mesaj gelecek diyor(farklı bir e-posta)başka bir şey dene ye basıyorum telefon numarası istiyor onu da değiştirmiş.