Google hesabı çalındı

Özkra

Hectopat
Daha fazla  
Google hesabım 1.5 ay önce çalındı. Maalesef o zaman 2 faktörlü kimlik doğrulamasını açmayı unutmuşum. Bir sürü yol denedim ama hesabı geri alamadım. Çalan kişi kurtarma epostasını ve telefon numarasını değiştirdi. Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google destek ile iletişime geçin. Sorulan soruları (hesabı açtığın tarih vs.) Doğru bir şekilde yanıtla.

Destek ekpi hiçbir zaman işe yaradığını görmedim hesap çalındıysa büyük ihtimal kurtaramasınız sadece bunu söyleyebilirim ben biliyorum abi kimseye şifre Gmail vermeyin diye.

Google destek ile iletişime geçin. Sorulan soruları (hesabı açtığın tarih vs.) doğru bir şekilde yanıtla.
çıkmıyor şifre giriyorumşifreniz değiştirildi diyor şifremi unuttuma basıyorum sonra kurtarma epostanıza mesaj gelicek diyor(farklı bir eposta)başka bir şey dene ye basıyorum telefon numarası istiyor onuda değiştirmiş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı