Google hesabı çalındığında ne yapmak gerekir?

anonimkurt

Decapat
Herkese selam.
Dün Google hesabım çalınmıştı YouTube hesabıma ve Instagram hesabıma videolar yükleniyordu. Hemen Google şifremi ve Instagram şifremi değiştirdim 2 adımlı doğrulama etkin değildi onu etkinleştirdim. Yapacağım başka bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese selam.
Dün Google hesabım çalınmıştı YouTube hesabıma ve Instagram hesabıma videolar yükleniyordu. Hemen Google şifremi ve Instagram şifremi değiştirdim 2 adımlı doğrulama etkin değildi onu etkinleştirdim. Yapacağım başka bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şifre değiştirmek yeterli olur.

Herkese selam.
Merhaba. Oturum açılmış cihazlar listesinde sizin bilmediğiniz bir cihaz var mı? Eğer var ise onları kaldırın.

Yaptıklarınıza ek olarak aynı mail adresi ve aynı şifreyle oluşturduğunuz diğer hesapların da şifrelerini değişin, 2 adımlı doğrulamalarını açın.

Örneğin forum hesabınızda da aynı mail adresi ve şifre kullanılıyorsa burayı da patlatabilirler.

Yaptıklarınıza ek olarak aynı mail adresi ve aynı şifreyle oluşturduğunuz diğer hesapların da şifrelerini değişin, adımlı doğrulamalarını açın.

Örneğin forum hesabınızda da aynı mail adresi ve şifre kullanılıyorsa burayı da patlatabilirler.
Tamamdır teşekkürler.

Merhaba. Oturum açılmış cihazlar listesinde sizin bilmediğiniz bir cihaz var mı? Eğer var ise onları kaldırın.
Kaldırdım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı