Az önce Google hesabı durduk yere devre dışı bırakıldı mesajı geldi. Oturum kapandı giriş yapamıyorum. Bütün şifrelerim kayıtlarım o hesaptaydı. 8 yıldır aynı hesabı kullanıyorum. Dün Google Drive satın almıştım PC üzerinden oradan da kullanıyorum. Neden böyle oldu yardımcı olur musunuz?
Az önce Google hesabı durduk yere devre dışı bırakıldı mesajı geldi. Oturum kapandı giriş yapamıyorum. Bütün şifrelerim kayıtlarım o hesaptaydı. 8 yıldır aynı hesabı kullanıyorum. Dün Google Drive satın almıştım PC üzerinden oradan da kullanıyorum. Neden böyle oldu yardımcı olur musunuz?
İtiraz talebinde bulundum. Bakalım ne olacak. Sebepsiz yere devre dışı bıraktı. Google'a aykırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Neden böyle bir şey oldu anlayamadım. İnşallah düzelir. Çok önemli bu hesap benim için.
İtiraz talebinde bulundum. Bakalım ne olacak. Sebepsiz yere devre dışı bıraktı. Google'a aykırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Neden böyle bir şey oldu anlayamadım. İnşallah düzelir. Çok önemli bu hesap benim için.
Hocam kim çalabilir ki benden başka kimse bilmiyor. Bu hesabı Tv'de ve pc'de ve telefonda kullanıyorum. google böyle bi uyarı verdi ama ben hesabımda istenilmeyecek şeyler yapmadığıma eminim.
Hocam kim çalabilir ki benden başka kimse bilmiyor. Bu hesabı Tv'de ve pc'de ve telefonda kullanıyorum. google böyle bi uyarı verdi ama ben hesabımda istenilmeyecek şeyler yapmadığıma eminim.
Hocam birisi hesabınızı çalmış galiba.Çalan kişi uygunsuz içerik paylaştığı için kapatılmış olabilir.Mesela youtube'de paylaşılmaması gereken bir video yüklemiştir.Desteğe bu kişinin siz olmadığını.Hesabın çalındığını söyleyin.Durumu açıklayın.
Aynı durum ile karşı karşıyayım. Bugün kapatmışlar benim hesabımı da. İlk itirazımı kısaca yaptım ancak olumsuz dönüt aldım, ikinci itiraz için çok daha detaylı bir itiraz talebi yazacağım. Umarım olumlu sonuçlanır, bir gelişme olur ise güncellerim.
Güncelleme:ikinci itirazı da reddettiler. Adamlar kafasına göre hesap kapatıyor. Neyden dolayı kapandığına dair bilgi bile paylasmiyorlar. 10 senelik hesabım gitti, anılar, fotoğraflar. Kafayı yiyeceğim.