Google hesabı kurtarılmıyor

Neofixx

Hectopat
Bugün amcam telefonunu kaybetti ve içinde yaklaşık 8000-8500 numara vardı ve bu onun için çok önemli. Ben 1 ay önce o numaraları mailine yedeklemiştim fakat telefon kaybolduğu için maile giriş yapamadım. Kendisi de hatırlamıyor şifreyi kurtarma bölümünde ilk adımda telefon numarası istiyor istediği numarayı da biliyorum ama o numara değiştirildi yani inaktif. Bu yüzden bu adımda bir şey yapamıyorum diğer adıma geçtiğimde ise kurtarma mailini soruyor. İçinde geçen maili tahmin edebiliyorum ama tam olarak bilemiyorum. O adımda atladığımda beni başa atıyor resmen döngüye girdim bununla ilgili ne yapabilirim bir şeyler önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20220506_000938.jpg
    IMG_20220506_000938.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220506_000915.jpg
    IMG_20220506_000915.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20220506_000836.jpg
    IMG_20220506_000836.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün amcam telefonunu kaybetti ve içinde yaklaşık 8000-8500 numara vardı ve bu onun için çok önemli. Ben 1 ay önce o numaraları mailine yedeklemiştim fakat telefon kaybolduğu için maile giriş yapamadım. Kendisi de hatırlamıyor şifreyi kurtarma bölümünde ilk adımda telefon numarası istiyor istediği numarayı da biliyorum ama o numara değiştirildi yani inaktif. Bu yüzden bu adımda bir şey yapamıyorum diğer adıma geçtiğimde ise kurtarma mailini soruyor. İçinde geçen maili tahmin edebiliyorum ama tam olarak bilemiyorum. O adımda atladığımda beni başa atıyor resmen döngüye girdim bununla ilgili ne yapabilirim bir şeyler önerir misiniz?

Kapatılan numarayı açtırmayi denesin bence hocam yoksa zor biraz Google'da muhatap alınacak kimse yok destek vs verecek.

Hocam bir desteğe yazın işte telefon düşürüldü hesap çalındı vs. yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı