Google hesabı nasıl kurtarılır?

Trefes

Centipat
Daha fazla  
Google hesabım çalındı. Google'a destek maili atayım diyorum destek mail hatları yok. Hesap kurtarmaya giriyorum Gmail, hatırladığım son şifreyi giriyorum 8 basamaklı kurtarma kodu istiyor. Başka yöntem diyorum bana ait olmayan telefon numarasını soruyor. Başka yöntem deyince 2 adet mail çıkıyor bana ait olmayan mail ve kurtarmaya çalıştığım mail adresi. Başka yöntem dene deyince bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Hatası alıyorum.
Hesapla ilgili bilgilerim:

Eski 2 adet şifresi.
Eski telefon numarası.
Eski giriş yapılan 2 adet cihaz.
2024 şubat ayından kalma 2 adet giriş için kod geliyor ya o mailden.
Bu çok önemli nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Google doğrudan bir müşteri destek hattı bulunmuyor. Genelde botlarla konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Hesabınızı kurtarmanın tek yolu verdikleri bilgileri doldurmanız. Onun dışında pek bir yöntem yok. Geçmiş olsun. Bundan sonra akıllanıp güvenlik önlemlerini her hesabınızda kullanırsınız.

Kafayı sıyıracağım ya.
Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.
Oturum açarken mümkünse:
  • Mümkün olduğunca fazla soruyu yanıtlayın.
  • Daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanın.
Hesabınız Family Link ile yönetiliyorsa şifrenizi değiştirmeniz için anne veya babanıza e-posta gönderdik.
Diyor bir de kardeşim Robux kazanmaya çalışırken yapmış bana kod vb. gelmeden nasıl yaptı aklım almıyor.

Kafayı sıyıracağım ya.
Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.
Oturum açarken mümkünse:
  • Mümkün olduğunca fazla soruyu yanıtlayın.
  • Daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanın.
Hesabınız Family Link ile yönetiliyorsa şifrenizi değiştirmeniz için anne veya babanıza e-posta gönderdik.
Diyor bir de kardeşim Robux kazanmaya çalışırken yapmış bana kod vb. gelmeden nasıl yaptı aklım almıyor.
Tekrardan geçmiş olsun. Kardeşiniz büyük ihtimalle phishing ağına yakalanmış. Google sitesini taklit eden bir siteye bilgileri girmiş olabilir. Kardeşinize telefon veya bilgisayar verirken temkinli olmanızda fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı