Google Hesabı nasıl kurtarılır?

Buğra Harun

Yoctopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2022-2023 zamanları bilgisayarıma bulaşan virüs yüzünden YouTube kanalım spam sebebiyle kapanmıştı. Tam hatırlamıyorum ama bir sebepten ötürü farklı hesaplar açtım. Hatırlayamıyorum ama yüksek ihtimalle bilgisayara format atıldığı ve şifrelerini unuttuğum için şu anki durumumla birlikte tüm hesaplara erişimim kesildi. Microsoft Destek'te yetkili kişilerle de konuştum fakat pek çözüm bulamadım. Elimde olan şeyler sadece hesapların açık olduğu ama şarj olamayan bozuk bir telefon, bir de kapanan numaram. Biraz Google'ın sitesinde uzun yazılar okusam da hiçbir sonuç olmadı. Bir de şimdi fark ettim, ana hesabım şüpheli bir şey tespit edildiği için devre dışı bırakılmış. Çözüm var mı?

Son düzenleme:
Yaklaşık 2022-2023 zamanları bilgisayarıma bulaşan virüs yüzünden YouTube kanalım spam sebebiyle kapanmıştı. Tam hatırlamıyorum ama bir sebepten ötürü farklı hesaplar açtım. Hatırlayamıyorum ama yüksek ihtimalle bilgisayara format atıldığı ve şifrelerini unuttuğum için şu anki durumumla birlikte tüm hesaplara erişimim kesildi. Microsoft Destek'te yetkili kişilerle de konuştum fakat pek çözüm bulamadım. Elimde olan şeyler sadece hesapların açık olduğu ama şarj olamayan bozuk bir telefon var, bir de kapanan numaram. Biraz Google'ın sitesinde uzun yazılar okusam da hiçbir sonuç olmadı. Bir de şimdi fark ettim, ana hesabım şüpheli bir şey tespit edildiği için devre dışı bırakılmış. Çözüm var mı?

Hocam peki virüs neden bulaşmıştı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı