Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Selam. Benim bir sorunum var. Hesapları A ve B olarak belirteceğim. Ben A hesabının doğum tarihini yanlışlıkla artırdım yani yaşı düştü. Ondan sonra ne göreyim, hesap kilitlendi diyor açmak için 30 kuruş istiyor ve 3 ay süresi var. Ben parayı veremedim. Hesap kapandı. Birkaç oyun Örn: FIFA Mobile A hesabına (kapanan hesaba) bağlıydı. Ben de bu olay gerçekleştikten sonra hemen öncede açtığım başka e-mail'li B hesabına bağladım ve hesap gitmedi, şu an birkaç oyun hesabı daha eskiden A hesabına bağlı olup sonradan B hesabına bağladığım oyun hesaplarından.
Kapanan hesap bana hep sıkıntı çıkarıyor Örn: YouTube Studio kullanacağım fakat karşıma ekte olan yerler sırasıyla çıkıyor diğer uygulamalarda bu bölümde geri tuşuna bastığımda diğer hesabı seçebiliyorum fakat YouTube Studio'da olmuyor ve işime engel oluyor.
Sorum şu ben bu hesabı cihazdan kaldırsam (silsem) benim önceden A'dan B'ye çevirdiğim hesaplar gider mi?
Buraya kadar tamamını okuyan, okumayanlara teşekkür ederim. Azıcık uzun oldu
Not: tamtam85529@gmail.com hesabı konuda A hesabı olarak bahsettiğim hesap.
Kapanan hesap bana hep sıkıntı çıkarıyor Örn: YouTube Studio kullanacağım fakat karşıma ekte olan yerler sırasıyla çıkıyor diğer uygulamalarda bu bölümde geri tuşuna bastığımda diğer hesabı seçebiliyorum fakat YouTube Studio'da olmuyor ve işime engel oluyor.
Sorum şu ben bu hesabı cihazdan kaldırsam (silsem) benim önceden A'dan B'ye çevirdiğim hesaplar gider mi?
Buraya kadar tamamını okuyan, okumayanlara teşekkür ederim. Azıcık uzun oldu
Not: tamtam85529@gmail.com hesabı konuda A hesabı olarak bahsettiğim hesap.
Son düzenleyen: Moderatör: