Google hesabım çalındı

1Mithrandir

Kilopat
Daha fazla  
Hesapta 2 aşamalı koruma olmasına rağmen hesabım çalındı. Telefon numarasını değiştirmişler. Hesaba ulaşamıyorum. Banka hesaplarımın hepsini dondurdum.

Hesapta 2 aşamalı koruma olmasına rağmen hesabım çalındı. Telefon numarasını değiştirmişler. Hesaba ulaşamıyorum. Banka hesaplarımın hepsini dondurdum.

Hocam hangi sitelere e-posta ile giriş yaptınız veya telefonunuza virüs girmiş olabilir giriş yaparken SMS doğrulamayı görmüş olabilirler. Bu yöntemlerle erişebilirler Google hesabınıza başka türlü 2 aşamalı bir hesaba giriş yapılabileceğini sanmıyorum.

İletişime geçebileceğim bir yer var mı? Bilginiz var mı? Hem 2 faktörlü doğrulamayı hem de kurtarma mailini değiştirmişler.

İletişime geçebileceğim bir yer var mı? Bilginiz var mı? Hem 2 faktörlü doğrulamayı hem de kurtarma mailini değiştirmişler.

Google'ın destek kısmı vardır oradan geri dönüş alabilirsiniz hesabı kapatırlar büyük ihtimalle.

2 faktörlü doğrulama degistirildiyse sim swap yapılmış. Ya da en kötü Google da exploit bulundu.
@Dutchman

Başka bir hattan numaranıza SMS atın ne olacak acaba?

Hesap kurtarma sekmesine geliyorum ama orada erişimim olmayan bir telefon numarası var ve erişimim olmayan mail adresi var. Dolayısıyla destek kısmından ilerleyemiyorum. Başka öneriniz var mı? Mail atabileceğim bir mail adresleri vs. var mı?

@1Mithrandir dediğimi yapın ilk önce ne olacak?

Yaptım hocam SMS sorunsuzca iletildi.

Hesabınızda çok önemli bilgiler var mıydı hesabı geri kurtarabilmeniz çok zor imkanınız varsa yeni heasap açın önemli bilgileriniz varsa hesabın kapatılması için Google'dan yardım alın hesabı bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…