Google hesabım çalındı

O linki dün geceden beri deniyorum. Google'ın doğrulama kodu göndereyim dediği telefon numarası benim numaram değil. Başka seçenekleri göster dediğimde ise bir mail adresi gösteriyor kurtarma maili olarak ancak o mail de bana ait olan bir mail değil. Dolayısıyla hesabımı kurtarmam imkansız.

Evet arkadaşlar YouTube kanalıma 10 dakika önce yapılan yükleme ile saldırının nereden geldiği belli olmuş oldu. Burada söylemem yasak mı değil mi bilmiyorum ancak GitHub üzerinden indirmiş olduğum bir plugin yüzünden patlamışım.
Şikayet edin.

Kaspersky satın aldım. Discord ve Twitch'ten mail bekliyorum, mail adresimi değiştirmeleri için. O hesaplardan mail adreslerini değiştirdiğim takdirde sıfırdan temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bilgisayara temiz kurulum yaptığımda antivirüsü tekrar nasıl etkinleştireceğim?

Kaspersky satın aldım. Discord ve Twitch'ten mail bekliyorum, mail adresimi değiştirmeleri için. O hesaplardan mail adreslerini değiştirdiğim takdirde sıfırdan temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bilgisayara temiz kurulum yaptığımda antivirüsü tekrar nasıl etkinleştireceğim?

My Kaspersky hesabınız var ise yeniden Kaspersky'ı kurduğunuzda giriş yaparsanız otomatik olarak etkinleştiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı