Google hesabım çalındı

G-pay kayıtlıydı. YouTube Premium falan vardı. Drive'ı aktif olarak kullanıyordum aynı zamanda bütün telefon numaraları kayıtlıydı. Bütün banka hesaplarımı dondurdum ancak diğer verilere ihtiyacım var. Google ile iletişime geçmek için bir adres var mı?

O zaman üç ihtimal kalıyor.
1) modeminiz hacklendi ve DNS spoofing var.
2) ya da telefon ve bilgisayar RAT bulaştı.
3) Google'da exploit bulundu.

Peki hesabı geri almam için ne gibi bir yollar izleyebilirim?

Google Yardım tek iletişim yolu bu hocam.

Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Hocam karşılığında bir şey elde etmeniz yüzde 0.01

En azından sorunun nereden kaynaklandığını öğrenebiliriz. @1Mithrandir
Telefonunuz android ise Kaspersky indirin ve taratın, Windows bilgisayar kullanıyorsanız KVRT ile taratın daha pratik. Eğer bunlardan da sonuç çıkmazsa DNS spoofing var ve bu büyük suçun yakalanması için eninde sonunda ilgili mercilere başvurmak zorunda kalırsınız.

Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Google Yardım tek iletişim yolu bu hocam.

Bu bahsetmiş olduğunuz DNS spoofing nedir tam olarak? Nasıl anlayabilirim olup olmadığını?

Bu bahsetmiş olduğunuz DNS spoofing nedir tam olarak? Nasıl anlayabilirim olup olmadığını?
DNS'in ne olduğunu bilmediginizden alıyorum.

DNS= Domain Name Server.
Yani açıklamak gerekirse siz google.com yazdığınızda size o ip adresine yönlendirir.

DNS spoofing ise; siz google.com'a gittiğinizi sanarsınız ama hackerın yönlendirmiş olduğu web sitesine gidersiniz ama domain google.com dur.
Bunu fark edemezsiniz.
Ayrıca ben sadece DNS spoofing değil de yanında ağınızın dinlendiğine garanti verebilirim eğer cihazlarınız da zararlı yazılım yoksa.

Olayı size daha detaylı şöyle anlatayım öyleyse. PC başındayken durduk yere telefonum kendi kendine fabrika ayarlarına döndürdü. En başta bir şeyden şüphelenmedim. Daha sonra telefonuma kurulum yapmak isterken girdiğim mail şifremi kabul etmedi. Birkaç kez daha tekrarladım ancak kabul etmeyince bilgisayardan bakmak için tarayıcıyı açtığımda açık olan Google hesabımdan çıkış yapıldığını gördüm ve kurtarmaya çalıştığımda hem telefon numarasının hem de kurtarma mailinin değiştirildiğini gördüm.

Konunun trol olduğuna adım gibi eminim ama bir şey demiyorum mantık çerçevesinde ilerlemeye çalışıyorum.
Evet belki bankada milyon dolarlarınız var ve azılı hackerlar peşinizde. Cihazınızda öyle bir açık buldular ki kendi kendine sıfırlıyor (bunun için root yetkilere sahip olmanız lazım). Artık Android kaç telefon kullanıyorsanız. Tamam inandım. E peki telefon doğrulamasını atlatmak için ne gerekli. Sim swap ya da harika yazılmış bir script artık hangi dille yazildiysa. E siz SMS geldi demediniz size SMS gelmeden telefon doğrulaması değiştirilemez. Tamam inandım (!) Kurtarma e-postası değiştirilmesi için de kurtarma e-postasının hacklenmiş olması lazım.
Evet moderatörler gördüğünüz gibi ne tür troller çıkmaya başladı artık kaliteli troller var. @Linuxginar @The Shorekeeper @463895 @Recep Baltaş aklıma gelmeyen tüm bildiğim kullanıcılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…