Google hesabıma giremiyorum

kedi seven at

Decapat
Daha fazla  
Önceden hesabım çalındığı için bütün koruma seçeneklerini aktif etmiştim. Şimdi ise telefonum bozulduğu ve şifreyi unuttuğum için hesabıma giriş yapamıyorum. İstenen her şeyi doğru giriyorum en sonda maile kod gönderiliyor erişemediğim için kodu giremiyorum. "başka bir yöntem dene" ye tıklıyorum. Karşıma "hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık" ekranı çıkıyor. Ne yapabilirim?

Hocam öncelikle merhaba kullandığınız cihaz büyük ihtimalle yeni bir cihaz olduğu için hesap doğrulanamadı diyor eski cihazınız duruyor ise Google hesabınıza oradan giriş yapmayı deneyin diğer hesapta açılır zaten onun dışında açılmaz ise belli başlı yöntemler ile yardımcı olabilirim oda kişisel bilgilerinizi bilmiyorsanız geçmiş olsun.

Hesabın açık olduğu 1 telefon 1 bilgisayar var ikisi de maalesef bozuk.
Hesaba bağlı telefon numarasını ve hesap bilgilerinin bazılarını biliyorum (isim soy isim gibi temel şeyler) yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.

Hocam şuradan denerseniz daha iyi olur adımları bana ekran fotoğrafı ile atabilirseniz sevinirim bu arada inşallah çift faktörlü yoktur uğraşırız.

Kusura bakmayın bakamadım geç cevap verdim.
Ne kadar koruma seçeneği varsa aktiflemiştim.
Şifremi unuttum dediğimde bu oluyor:

Numaraya gelen koddan sonra maile atılan kodu istiyor:

Başka bir yöntem dene ye tıklanınca bu hatayı veriyor:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240118-000152_Opera.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_20240118-000234_Opera.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20240118-000227_Opera.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20240118-000237_Opera.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 122
Hocam arkadaşın yaşadığı durumun aynısı şuan başıma geldi. Google hesabına önceden giriş yaptığım bir cihaz var(çıkış yapılmış fakat kayıtlı olarak gözüküyor) ve telefon numarasına da erişimim var fakat yedek mail adresine erişimim olmadığından dolayı hesaba giremiyorum. Bu hesaba nasıl erişebilirim? Lütfen yardımcı olabilir misiniz

10 yıllık hesabım çok önemli bir hesap ama giremiyorum.

şifre sıfırlama​

1. Hesabınızı kurtarma adımlarını uygulayın. Hesabın size ait olduğunu teyit etmek için bazı sorular sorulur ve ardından e-posta adresinize bir ileti gönderilir. E-posta almadıysanız:
Hocam merhaba bunu deneyin eğer olmazsa googlea mail yollayalım.

Hocam farklı bir konu açıp etiketler misiniz uzun sürecek gibi görünüyor ama yardımcı olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…