@296096 nasıl yaptın hocam tam olarak ? Benim de erişemediğim hesabıma doğrulama kodu yolluyor.
Hocam isterseniz yaptıklarımı anlatayım. Bu link üzerinden sırası ile şunları yaptım;
-Kaybettiğim hesabın e posta adresini yazdım
-Ardından şifre kısmını hatırladığım eski bir şifreyi yazdım
-Sonrasında telefonuma gelen kodu istedi onu yazdım.
-Bu kısımdan sonra
kurtarma mail adresine gelen kodu da istedi fakat bu mail adresine erişimim olmadığından dolayı "
Oturum açmak için başka bir yol deneyin" kısmına bastım
-Ardından benden iletişim için farklı bir mail adresi istedi ve akabinde iletişim mail adresine onay kodu gönderdi onayladım.
Bu kısmımdan sonra muhtemelen 2 farklı ekrandan biri karşına çıkacaktır;
1. ihtimal: Eğer Google, bu işlemi yapan kişinin gerçekten sen olduğuna
ikna olduysa "iletişim için yazdığın mail adresine 48 saat sonra oturum açma bağlantısı gönderilecektir" tarzında bir yazı ile karşılaşırsın ve yüksek ihtimalle bağlantı 48 saat içinde mail adresine gelir.
2. ihtimal: Eğer Google
ikna olmadıysa "Yeterli bilgi sağlayamadınız" gibisinden bir yazı ile karşılaşırsın. Maalesef "Google'a göre" yeterli kanıt sağlayamadığından dolayı bu ekran karşına çıkacaktır.
Bende durum tam olarak şöyle oldu; İlk başta bu adımları
yeni formatladığım bilgisayarım ile uyguladığımda 2. ekran karşıma çıkmıştı (yani Google ikna olmamıştı). Sonrasında eski bilgisayarımı kurcalarken, hesabın daha önce eski bilgisayarım üzerinden giriş yapılmış olduğunu gördüm. Evet hesap çıkış yapılı vaziyetteydi fakat
asıl önemli nokta hesabın daha öncesinde bu cihaz üzerinden giriş yapılmış olmasıydı. Ardından
eski bilgisayarım üzerinden bu adımları tekrar uyguladım ve nihayet 1. ekran ile karşılaştım. 48 saat sonra ise mail gelmişti.
Kısaca elinde ne kadar fazla kanıt olursa şansın o kadar artar ve eğer mümkünse daha öncesinde giriş yaptığın bir cihaz üzerinden bu adımları dene. Yazı biraz uzun olmuş fakat bu süreç içerisinde öğrendiğim ve bildiğim tüm şeyleri detaylıca anlattım. Umarım sana ve bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlara yardımcı olur.