başka forumlarda firefox filan diyolarda ben hiç firefox veasire kullanmadım.İki adımlı doğrulamam açıkken bana bildirim gelmeden nasıl giriş yapılıyor ve oturum kapatılıyor çok garip
Hocam şuan etkinlikte gözükmüyor.Şifre değiştirmeyede gerek duymuyorum dediğiniz gibi bir hata olabilir.Çünkü etkinlikten silinmiş ayrıca bu zamana kadar şüpheli bir harekette olmadı.
Yok hocam yok hiçbiryerde firefox kullanmadım telefona öyle bir güncelleme gelmişse bile benim haberim yok
Normalde güvenlik sekmesindeki cihazlar kısmında oturumu kapanan cihazlar 28 gün sonra etkinlikten siliniyordu benim bildiğim kadarıyla.Daha 28 gün doldurmadığı halde dün cihaza girip baktığımda etkinlikten silindi.Galiba bu bir hata olabilir
Güncelleme:bu sefer tekrar gözükmeye başladı ama yine 1 ekimde oturumu kapanmış şekilde gözüküyor.2 gün içinde tekrardan geldi gitti bu sefer kaldı nedense.29 ekimde 28 günden eski ve oturumu kapanmış etkinlik olacağı için silineceğini düşünüyorum.Ama halen daha emulator veya firefox kullanmadığım halde nexus 5 adlı cihazdan neden giriş yapıldı çözemedim