Google hesabına Nexus 5 adlı cihazdan giriş yapılmış

SessizOyuncu35

Centipat
Daha fazla  
Google hesabımın cihazlar kısmına baktım nexus 5 cihazı 26 Eylül'de giriş yapmış 1 Ekim'de oturumu kapanmış. İki adımlı doğrulamamda açık üstelik.

şimdi baktım cihaz gözükmüyor nedir bu halen anlamadım ?

Google hesabımın cihazlar kısmına baktım nexus 5 cihazı 26 Eylül'de giriş yapmış 1 Ekim'de oturumu kapanmış. İki adımlı doğrulamamda açık üstelik.

Şimdi baktım cihaz gözükmüyor nedir bu halen anlamadım?

Kullandığın bir Android emulator olabilir mi değilse sifre değistirirerek başlayabilirsin.

başka forumlarda firefox filan diyolarda ben hiç firefox veasire kullanmadım.İki adımlı doğrulamam açıkken bana bildirim gelmeden nasıl giriş yapılıyor ve oturum kapatılıyor çok garip

Ayrıca Android'de Firefox kullandıysanızda yine bu hata gerçekleşebiliyor galiba.
Yok hocam yok hiçbiryerde firefox kullanmadım telefona öyle bir güncelleme gelmişse bile benim haberim yok

Normalde güvenlik sekmesindeki cihazlar kısmında oturumu kapanan cihazlar 28 gün sonra etkinlikten siliniyordu benim bildiğim kadarıyla.Daha 28 gün doldurmadığı halde dün cihaza girip baktığımda etkinlikten silindi.Galiba bu bir hata olabilir

Güncelleme:bu sefer tekrar gözükmeye başladı ama yine 1 ekimde oturumu kapanmış şekilde gözüküyor.2 gün içinde tekrardan geldi gitti bu sefer kaldı nedense.29 ekimde 28 günden eski ve oturumu kapanmış etkinlik olacağı için silineceğini düşünüyorum.Ama halen daha emulator veya firefox kullanmadığım halde nexus 5 adlı cihazdan neden giriş yapıldı çözemedim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı