Google hesabında 2 adımlı doğrulamada "çok fazla başarısız girişimde bulunduğunuz" hatası

Arif2315

Decapat
Katılım
18 Kasım 2021
Mesajlar
177
Çözümler
6
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Google hesabımda 2 adımlı doğrulamada çok fazla başarısız girişimde bulunduğunuz hatası alıyorum. Hesabıma 1 yıldan uzun bir süredir girmemiştim ve tüm cihazlardan çıkış yapmıştım. Şimdi hesaba giriş yapabiliyorum, ancak kullanabileceğim uygulamalar, YouTube, Gmail gibi programlarla sınırlı. Gmail ayarlarında değişiklik yapmaya çalıştığımda aşağıdaki sorunlarla karşılaşıyorum. Bana 4 saat gibi bir süre sonra tekrar denememi söylese, 1 gün bile beklememe rağmen değişiklik yok ve bu sorun tüm Gmail hesaplarım için geçerli.

Ekran görüntüsü 2024-05-20 181451.png
 
Normalde birçok seçenek bulunmasına rağmen, sadece numaraya mesaj ve arama seçeneğine izin veriyor. Hesaba kolayca giriş çıkış yapabiliyorum, ancak sorun 2'li doğrulama gerektiren uygulamalarda oluyor. Örneğin, Epic Games gibi telefondan hesap ayarlarını değiştirmek istediğimde yine 2'li doğrulama isteniyor.


Ekran görüntüsü 2024-05-20 184404.png


Kanka kodu giriyor musun yoksa rastgele bir şeyler mi yazıyorsun? Kodu girersen bir şey olmaz bende bir şey olmuyor çünkü.

Sıkıntı kodun gelmesine izin vermiyor olması zaten.

Başka bir yöntem dene tuşuna basınca ne seçenekler sunuyor?

Hocam Google destek gibi bir şey var mı bu sorunu çözmek için.
 
Var ama Google One abonesi olmanız gerekiyor. Kurtarma telefon numarası eklemeye çalıştığınızda veya 2 Adımlı Doğrulama'yı kaldırmaya çalıştığınızda yine aynı sorunu mu yaşıyorsunuz?

Evet ama şifreyi istediğim gibi değiştire biliyorum sadece ikili doğrulamada sıkıntı. Epic Games hesabımı başka hesaba taşımayı deneyeceğim. Yardımınız için teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı